Un punt que fa curt (UE OLOT 1-1 EC Granollers)

La Unió Esportiva Olot salva un punt en temps de descompte amb un golàs de Moha per tot l’escaire que li permet mantenir el lideratge a la classificació. L’EC Granollers, que pràcticament no havia trepitjat l’àrea olotina, s’ha avançat en una acció desafortunada amb autogol de Gerard Batalla. Els de Carbó, superiors en totes les facetes, no han sabut materialitzar les nombroses oportunitats que han generat. Seguim invictes a l’Estadi Municipal abans de visitar el Peralada en un nou derbi gironí. La millor notícia, el debut del banyolí Carles Mas aquesta temporada. 

Tot costa. Després de dues victòries consecutives, la UEO tornava a l’Estadi Municipal i ho feia amb la voluntat de sumar tres punts més al capdamunt de la taula. Això sí, al davant hi tenia un Granollers molt necessitat i amb molts fitxatges nous que volien agafar ritme i convèncer al seu entrenador. Primera meitat molt bona de l’Olot, especialment productiu en els primers minuts. Kilian, amb control i definició de màxima elegància, l’ha enviat al lateral de la xarxa. El mateix Kilian ha fet lluir al porter Oriol Martí amb un altre tir potent. Més arribades per Arranz, a passada de Ferri López, i d’Albert Blázquez, sol dins l’àrea i ajustant-la al pal dret de la porteria vallesana. De cap també ho ha provat Sergi Arranz després d’una centrada precisa d’Eloi Amagat. El mateix Eloi ha executat un llançament de falta per sobre el travesser en un monòleg olotí de joc, possessió i perill prop de l’àrea. Per part del Granollers, només un xut llunyà de Castellano que ha marxat desviat.

Calia encendre el foc a la represa i transformar una de les tantes ocasions que hem generat. Les tres primeres, per a l’Olot. Gerard Batalla rematant al segon pal, Kilian Villaverde amb un toc de primeres i Èric Vilanova amb un míssil des de la frontal que apuntava bona direcció. Però la malastrugança ha aparegut de cop a l’Estadi amb un gol en pròpia porteria de Gerard Batalla, que volia refusar la pilota i l’ha enviat a la seva xarxa davant la sortida del seu germà Albert (67′). Missió encara més complicada però no hi ha res que se li resisteixi a aquest Olot. Carbó ha mogut fitxa amb Xavi Ferrón, Moha i Carles Mas, que per fi debutava aquesta temporada després de les fractures al crani i al dit. I un Moha que esdevindria decisiu amb una rosca salvadora que ha tret les teranyines de l’escaire d’Oriol Martí (91′). Un gol que feia un mínim de justícia als mereixements del conjunt garrotxí, que pràcticament no ha tingut temps d’anar a buscar la remuntada. Un mal menor que han aplaudit els més de 700 espectadors que s’han reunit avui a les grades i que han ajudat a mantenir de peu el Fortí Olotí. Conservem el lideratge amb 21 punts un cop disputats tots els partits de la jornada abans d’afrontar la visita del diumenge vinent al camp del CF Peralada d’Héctor Simón, tercer classificat amb 19 punts. Setmana de derbi gironí! Som-hi!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Ot Serrano (Moha, 67′), Gerard, Blázquez (c), Eloi, Arranz, Èric Vilanova, Ferri López (Carles Mas, 67′), Callís (Ferrón, 67′), Kilian i Bigas.

EC Granollers: Oriol Martí, Oumar Bah, Marc Muñoz, Óscar Castellano, Roger Escamilla (Zaik, 84′), Hamza Bakali, Rubén Quintanilla (Alejandro, 84′), Gerard Urbina, Víctor Díaz, Marc Fuentes i Aitor Garcia (Jordan, 62′)

Gols: 0-1, Gerard en pròpia porteria (67′), 1-1, Moha (91′).

Àrbitre: Josep Ollé Lladó. Ha amonestat a Sergi Arranz (UEO) i a Marc Fuentes (Granolles).

Incidències: partit corresponent a la jornada 11 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF amb la presència de 705 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Abans de començar s’ha fet un reconeixement a STEF, un dels patrocinadors principals del club, amb el seu director comercial a Olot Raimon Espon, acompanyat del directiu de la UEO Enric Vila. 

Fotos: Àlex Rodríguez-UE Olot

Leave a Reply