Presentació de la samarreta oficial i més actes del Centenari

Aquest dimecres al migdia s’ha fet a l’Estadi Municipal la presentació del partit de Veterans d’aquest dissabte entre la Unió Esportiva Olot i el FC Barcel. Un duel amb entrada gratuïta en el qual s’estrenarà la samarreta oficial del Centenari, que també s’ha presentat avui amb el capità Albert Blázquez com a model i que és obra de Gelis Dissenyadors. La tarda es completarà amb una taula rodona a la Sala Torín sobre els orígens del club amb el nom “Quan Gamper i el FC Barcelona van venir a Olot”.

Jordi Reyes, directiu de comunicació UE Olot:

“Constantment tenim actes i activitats del Centenari. Estem encantats de veure tot el que fa i amb la qualitat que es fa. Per exemple l’exposició de l’Hospici és una meravella”.

“Des del club animem a la Comissió a seguir amb aquesta empenta, estan fent una feina espectacular”

Pep Solés, president de l’Agrupació d’Exjugadors de l’Olot:

“Agraïm les facilitats del FC Barcelona per poder poder disputar el partit de dissabte. Els àrbitres, encapçalats per Salvador Elías també han tingut un bon detall i des del primer dia s’han ofert a venir sense cobrar”

“Esperem que vingui molta gent a gaudir del partit i a col·laborar amb el sorteig de les samarretes signades per Gerard Piqué i Ansu Fati”

“Per part del FC Barcelona vindrà en Ramon Calderé, en Víctor Muñoz i altres jugadors com en Ferrón o en Jofre Mateu. De l’Olot tindrem gent com en Villaplana, Santi Buendía, Abel Solé, Xevi Berga o Roger Vidal”.

Pere Gelis, dissenyador de Gelis Dissenyadors:

“En la samarreta ens hem inspirat en el cartell del Centenari que van fer els usuaris d’INTEGRA”

“Teníem clar que hi havíem de posar dues franges blau i grana com en els inicis del club al 1921. A més hi hem incorporat el cent de color daurat i els escuts del principi i l’actual”.

“Una efemèride de prestigi com aquesta havia de tenir la seva samarreta”
Anna Bonfill, membre de la Comissió del Centenari
“La taula rodona és una activitat complementaria de l’exposició sobre la Unió Esportiva Olot que es pot veure fins al 9 de gener a la Sala Oberta del Museu de la Garrotxa”
“Parlarem del moment fundacional del futbol a Olot a partir del 1902 quan arriba Peris de Vargas a la ciutat i hi comença a introduir aquest esport. Li va proposar a Gamper, president del Barça, de venir a passar l’estiu a Olot i es va organitzar un gran torneig i es va inaugurar l’Olot Deportivo. Olot era el paradís dels estiuejants més honorables”
“Vindrà l’historiador Josep Bobé, el periodista Enric Calpena i l’escriptora Margarida Casacuberta. Serà una taula moderada per Carles Llorens, president de la Comissió del Centenari, i la tancarà Enric Cobo, coordinador de la xarxa d’Arxius Comarcals, un pioner en la preservació de la documentació de les entitats esportives catalanes”.

Leave a Reply