Aquest diumenge, partit del Sènior Femení a l’Estadi Municipal!

Doble ració de futbol a l’Estadi Municipal. Després de l’Olot-Hospi de Tercera RFEF, aquest diumenge tornarà a entrar en acció el Sènior Femení en el gran escenari de la ciutat. Serà a partir de dos quarts de set de la tarda en el duel contra el Seagull de Badalona, quart classificat del grup 2 de la Primera Catalana femenina. Un magnífic aparador per iniciar la reacció de les olotines en el marc de la setmana del 25-N, el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

És per`això que des del projecte social sostenible de la Unió Esportiva Olot hem realitzat un seguit d’accions per visibilitzar la causa. Primerament, ens hem adherit al Manifest de la Secretaria General de l’Esport i de la Federació Catalana de Futbol per combatre les actituds masclistes en el món de l’esport i en la societat en general. Aquí teniu el manifest de la Generalitat de Cataluna:

https://esport.gencat.cat/web/.content/home/arees_dactuacio/esport_i_genere/violencia_masclista_esport/DiaIntern_Eliminacio_Violencia_Dones/DiaInternEliminViolDones_ManifestMonEsp-25N-.docx.pdf

D’altra banda, els jugadors del primer equip masculí i diversos conjunts de la secció femenina de la UEO també s’han sumat a la reivindicació i protesta amb el gest prou explícit amb la mà per dir STOP a la violència masclista:

A més, durant el dijous 25-N omplirem les nostres xarxes socials de contingut, dades i estadístiques per denunciar i condemnar tots els tipus, formes i àmbits de violències masclistes existents, reiterant el nostre suport i empatia amb les víctimes els seus entorns. No esteu soles! L’Olot, contra la violència masclista avui i cada dia!

Leave a Reply