PRÈVIA J14: Enfocats

Després de tres jornades sense conèixer la victòria, la Unió Esportiva Olot intentarà capgirar el rumb en un escenari de prestigi com el Narcís Sala. Serà aquest diumenge (12.30h, Olot Televisió) davant d’una UE Sant Andreu que atresora els millors números com a locals i es postula com un altre dels aspirants a l’ascens. Carbó, que encara no pot comptar amb Ayala, posa èmfasi en l’efectivitat i la concentració defensiva per tornar a somriure fora de casa. Un duel també en la punta d’atac amb Fassani i Sergi Arranz empatats com a màxims golejadors del grup. 

Un diumenge per a reivindicar-se. Els resultats diuen una cosa, les sensacions, una altra. Estem passant un tram de temporada amb marcadors que no s’ajusten a la realitat de la Unió Esportiva Olot, que competeix, genera i produeix per merèixer més premi del que rep. Tres partits sense guanyar, dos empats i una derrota, que no han de ser símptoma de preocupació ni de dubtes sinó una font de motivació i exigència per impulsar-se novament entre els candidats. Falta punteria, és evident, i falta contundència en certs moments dels partits. Controlar tots els detalls esdevé cabdal en una categoria tan atapeïda com demostren les puntuacions a la part alta de la classificació. Alla on volem ser, allà on volem manar, allà on hem de tornar. Tot passa pel Narcís Sala i per oferir la millor de les nostres versions.

El rival d’aquest diumenge és la Unió Esportiva Sant Andreu, un dels clubs històrics del futbol català fundat l’any 1909. Un club que ha militat fins a 11 temporades a Segona Divisió A i 19 a Segona Divisió B, assolint dos títols de lliga de la divisió de bronze, dos títols de Copa Catalunya i cinc títols de Tercera Divisió, entre d’altres. Plantilla molt renovada respecte el curs anterior amb continuïtat dels Noguera, Llamas, Carreón o Albertito i fitxatges destacats com Pau Morer (Lloret), Èric López (Europa), Adri Gimeno (Igualada) o Argilaga (Pobla). Recentment també ha arribat el davanter del Figueres Adri Expósito. El màxim golejador és un altre nouvingut, Germán Fassani (Cacereño), que ha marcat 7 dianes i es troba al capdavant de la llista de killers igualat amb Sergi Arranz. El conjunt de David Pirri és cinquè amb 20 punts i ha aconseguit fer del Narcís Sala un fortí inexpugnable amb 5 victòries consecutives i un empat

El partit, corresponent a la jornada 14 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF, es disputarà aquest diumenge a les 12.30h a l’Estadi Narcís Sala de Sant Andreu i es podrà seguir en directe per Olot Televisió, Xala.cat i Ràdio Olot. Com sempre, posem a disposició dels nostres socis un autocar per visitar un altre camp mític del futbol català. Després de tres jornades sense fer-ho, és el moment de recuperar el camí de la victòria en un escenari de prestigi. Som-hi Olot!

BAIXES: Uri Ayala (lesió)

La prèvia d’Albert Carbó

“Som conscients de l’escenari que ens trobarem, l’equip està mentalitzat i amb moltes ganes d’afrontar el partit. Hem de traduir les bones sensacions dels últims partits que no hem pogut transformar en victòries. Tenim el potencial, tenim les armes i sabem com fer-ho per donar un gir a l’equip”

“La línia de treball i d’exigència de les últimes jornades és bona. Hem de ser conscients dels errors, rectificar-ho i ser més efectius. No tinc cap dubte que tenim una plantilla amb jugadors extraordinaris, de les millors de Tercera RFEF”.

“Contra l’Hospi vam fer-ho tot per emportar-nos la victòria a casa, vam fer una de les millors segones parts contra la millor plantilla de Tercera. Estem competint contra tothom, estic molt satisfet del rendiment de l’equip, necessitem una victòria per a que n’arribin més de seguides”.

“A Sant Andreu hem de trobar un Olot competitiu i que concedeixi poc. És el millor equip com a local i segur que ens posarà les coses molt difícils. Farem tot el possible per tornar amb una victòria”.

“No ens hem d’obsessionar, és una lliga molt igualada sense un candidat clar que es distanciï. Hem d’anar partit a partit, és un escenari molt difícil davant d’una afició que apreta moltíssim i hem de saber conviure amb això”.

“El Sant Andreu és un equip molt combinatiu amb molt bon joc amb pilota. Jugadors molt dinàmics, experiència a la categoria i aposta per la joventut, idea de joc molt cara i arriben amb molta gent a l’àrea”

Precedents

Fins a 25 visites de la Unió Esportiva Olot al Narcís Sala amb un bagatge de 6 victòries, 3 empats i 16 derrotes. Per a l’optimisme, els últimes dos precedents; el de la temporada 2016-17 amb triomf per 1-3 amb doblet de Dembo i un de Marc Mas i el de la temporada 2014-15 amb triomf per 1-2 amb gols de Germán Sánchez (capità actual del Granada) i Robert Simón.

 

Leave a Reply