El vi del Centenari, amb Divinus by BEIBO!

Celebrem els cent anys d’història de la Unió Esportiva Olot amb un pack exclusiu de sis ampolles de vi de proximitat de Divinus Olot. Una col·lecció personalitzada per a l’ocasió amb denominació d’origen Empordà. Es tracta d’una col·laboració amb l’empresa olotina BEIBO, anunciant publicitari del nostre club. El millor regal, juntament amb la samarreta del Centenari, per aquestes festes nadalenques.

*Una part de l’import anirà destinat a la Fundació de la Unió Esporiva Olot. Fes la teva reserva del pack a:

  • hola@divinusolot.com (correu electrònic)
  • 600 728 511 (telèfon mòbil)
  • Botiga Divinus Olot o BEIBO Drinks (presencialment)

Adrià Ribas, Divinus by BEIBO

“Veient que l’Olot celebrava el Centenari i que s’estaven fent actes i activitats commemoratives al voltant del club, va sorgir la idea de poder fer un vi de l’Olot. Ho vam comentar amb el club i de seguida ens van ajudar i ens vam posar d’acord. És una manera diferent de celebrar aquest Centenari”

“La caixa és de sis ampolles i cada ampolla porta una lletra del nom UE OLOT. Hi ha dues ampolles de vi blanc i les altres quatre de vi negre. És un vi de qualitat i de proximitat, justament com el projecte de la Unió Esporiva Olot. És un vi de l’Empordà, concretament d’Espolla, és el vi Clos Dòmines”

“El vi estarà disponible a les nostres botigues de Divinus i BEIBO i estem oberts a oferir-lo a d’altres botigues de la comarca. El vi és una cosa que no sol faltar a les taules en aquestes festes de Nadal i és una molt bona opció per a regalar. A més, una part del preu va directe a la Fundació de la UE Olot”. 

 

Leave a Reply