Sans i estalvis (UE OLOT 4-2 UE Sants)

La Unió Esportiva Olot es retroba amb el triomf a l’Estadi Municipal després de dues jornades i conserva el lideratge de Tercera RFEF. Voracitat ofensiva i poder aeri amb un doblet de Sergi Arranz, que ja en suma onze, un de Carles Mas i un altre d’Enric Vallès. El Sants ha escurçat diferències en els últims minuts, però les aparicions d’Albert Batalla han aturat la reacció. Tanquem l’any a casa de la millor manera i amb el retorn d’Uri Ayala després d’una llarga lesió. Proper desplaçament, Vilassar de Mar.

De cap a peus. La UEO ha posat en valor la seva contundència a pilota aturada i en el joc aeri per aconseguir el segon triomf consecutiu i així refermar la primera posició al capdavant de la classificació. Molt bona primera meitat amb futbol vistós i arribades diverses per començar a manar. Dues de Kilian Villaverde i una de Xavi Ferrón abans de l’urpada de Sergi Arranz. Acció profunda per banda esquerra de Ferri López, un dels destacats, que serveix la centrada al primer pal i el figuerenc que la creua davant de Pau (20′). Toca a la fusta i cap a dins, desena barraca d’Arranz a la lliga. Poc després n’ha tingut una altra el pistoler en una bona combinació amb Ferrón. Abans del descans, Carles Mas també ha volgut estampar la seva firma al marcador. Servei de cantonada d’Albert Blázquez i cop de cap inapel·lable del banyolí amb el seu casquet (42′). Gol amb dedicatòria especial, xumet i pilota a la panxa per a la seva futura paternitat. Descans en un plàcid primer temps en el qual l’Olot ha imposat el ritme i ha trobat la punteria que li havia faltat en els duels contra l’Hospi o el Granollers.

La represa ha començat ben animada amb la primera gran intervenció de Batalla en un tir llunyà del Sants. Els olotins s’han reactivat en zero coma i tres minuts de bogeria. Primer ha estat Arranz que ha signat un altre doblet fent el que millor sap fer, olorant la sang i posant el cap entre defensa i porter després de la passada d’Èric Callís (47′). Onzè gol d’un empordanès que és pitxitxi amb molta diferència i que n’ha clavat quatre en dos partits. Celebració, per cert, amb La Grada dels Valents i els amics d’INTEGRA que no fallen mai a la cita i que són un actiu social indispensable del nostre club. Qui s’ha afegit a la festa ha estat Enric Vallès, rematant amb la testa un altre córner (50′). Encert total en l’estratègia dels homes d’Albert Carbó, que ampliaven la renda amb la segona diana a la lliga del berguedà, avui compartint mig del camp amb Ot Serrano davant la baixa d’Èric Vilanova i el descans d’Eloi Amagat. Carbó ha mogut la banqueta amb l’entrada de Moha i Zaka que, més murri que ningú, ha estat ben a prop de fer el cinquè. L’electrònic, però, s’ha mogut a l’altra banda amb un penal transformat per Xavi Laborde per unes mans de Moha (70′). El Sants s’ho ha cregut i cinc minuts després, Raúl ha situat el 4-2 enganxant molt bé una assistència des de la banda esquerra (76′). I just després ha aparegut Batalla, salvador un cop més, per evitar el tercer en un ràpid contraatac. Minuts de relaxació que no han de tacar la bona actuació de l’Olot en el global del partit. Tres punts molt importants per seguir líders i per encara el darrer compromís de l’any a Vilassar amb la màxima moral i confiança. Corregirem els errors i potenciarem els encerts per fer un equip més fort i unit davant de les adversitats. Aquest és el líder, això torna a ser el Fortí Olotí!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Carles Mas, Ot Serrano (Terma, 75′), Gerard (Ayala, 87′), Blázquez (c), Arranz (Zaka, 61′), Ferri López, Ferrón (Bigas, 75′), Callís (Moha, 61′), Kilian i Vallès.

UE Sants: Pau, Adri (Toni, 67′), Shota, Cura (c), Portero, Raúl, Salamanca, Xavi (Jordi, 86′), Nico (Michu, 80′), Ivan Julián i Favio (Guillermo, 67′).

Gols: 1-0, Sergi Arranz (20′), 2-0, Carles Mas (42′), 3-0, Sergi Arranz (47′), 4-0, Enric Vallès (50′), 4-1, Xavi de penal (70′), 4-2, Raúl (76′).

Àrbitre: Juan Manuel Martín Varas. Ha amonestat amb TG a Ferri López i Ayala (UEO) i també a Toni i Portero (Sants). Ha expulsat al tècnic Albert Carbó (UEO) per protestar.

Incidències: partit corresponent a la jornada 15 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF amb la presència de 555 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. 

Fotos: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply