PRÈVIA J16: Per curar-se en salut

La Unió Esportiva Olot afronta l’última sortida abans de les festes nadalenques amb el propòsit d’encadenar la tercera victòria consecutiva per aferrar-se a la primera posició. Serà aquest diumenge (18.00h) al camp d’un Vilassar que encara no ha perdut com a local i que és el rei de l’empat (8). Albert Carbó, que recupera Èric Vilanova i en principi té tota la plantilla disponible, demana concentració, efectivitat i pocs riscos en un escenari de dimensions reduïdes.

Després de les victòries al Narcís Sala i contra el Sants, la UEO té al davant l’oportunitat d’acumular un altre resultat positiu i conservar el lideratge a la classificació abans de la jornada de descans i de l’aturada per Nadal. Un moment estratègic per recarregar piles, corregir errors i agafar impuls per a una segona volta que es preveu exigent i aferrissada entre els aspirants a l’ascens de categoria. És per això que cada punt és or, que cada victòria s’ha de suar fins a l’últim minut i que cada detall valdrà la pena en el resultat final. Per tant és el moment del col·lectiu, del joc coral, de ser solidaris en l’esforç i de fer pinya per sumar els tres punts en el darrer desplaçament del 2021. Amb el bon regust de les últimes sortides; letals al contraatac (Sant Andreu), competitivitat màxima (Peralada) i contundència ofensiva (Guineueta), aquest Olot té arguments suficients per seguir traçant una línia ascendent.

El rival d’aquest diumenge és la UE Vilassar de Mar, club fundat l’any 1923 i que per tant, es troba a les portes del centenari. Un club que des de la seva fundació fins als anys noranta va competir habitualment en categories territorials. A partir de llavors va començar a trepitjar la Primera Catalana i la Tercera Divisió, categoria en la qual ha participat en una quinzena d’ocasions. El tècnic actual és Albero Aybar “Peque”, que dirigeix el conjunt maresmenc per quarta temporada consecutiva. Pel que fa a la plantilla, molts moviments respecte l’any anterior, fins al punt que només en queden sis futbolistes (Román, Pep Mateu, Granero, Sofian, De la Torre i El Harrak). De fitxatges destaquem el porter Andres Díez (Figueres), Alberto Garcia (Cerdanyola), Ñito (Granollers), Galeano (Terrassa) i els davanters Èric Pimentel (Banyoles) i Marc Río (Granollers). Els del Xevi Ramon ocupen la novena posició amb 20 punts (a tres del play-off) i són l’equip que més empata (8), juntament amb el Manresa. De fet, és un dels pocs que encara no ha perdut a casa amb dues victòries i cinc empats. El màxim golejador és Víctor Granero amb quatre gols, seguit de Pime amb tres dianes.

El partit, corresponent a la jornada 16 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF, es disputarà aquest diumenge a les 18.00h al Municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar i es podrà seguir en directe per Ràdio Olot. Com és habitual, l’Olot posa a disposició dels socis un autocar per acompanyar l’equip en l’últim desplaçament de l’any al Maresme. Un any que volem tancar per la porta gran amb una altra bona actuació a domicili. A seguir amb la dinàmica positiva! Som-hi!

BAIXES: cap

La prèvia d’Albert Carbó

“Última setmana per tancar la primera volta, ens marcàvem l’objectiu d’estar a la part alta i agafar sensacions com a equip. Ens trobem amb molta confiança després dels dos últims resultats”.

“Diumenge ens espera un rival molt complicat com el Vilassar, un equip que encara no ha perdut com a local. Estem demostrant molta seguretat com a visitant i en el moment en el que arribem estic segur que tindrem opcions d’emportar-nos la victòria”.

“Tothom ha hagut de descansar, a nosaltres ens agafa en les festes de Nadal. Ens toca fer aquest últim esforç, apretar les dents per emportar-nos els tres punts”.

“Ens espera una autèntica guerra en un camp de dimensions reduïdes amb una gespa que no està en el millor estat. Hem de tenir clar quin guió hem de seguir, donar una imatge com a Vilafranca, Manresa o Guineueta. Ser guanyador en els duels, donar importància a la pilota parada, ser efectius i assumir pocs riscos”.

“El Vilassar està demostrant que és un equip difícil de guanyar, ha acumulat motls empats i és un bloc molt sòlid. Són molt directes i tenen molt clara la idea de joc amb un tècnic que porta diversos anys al club. Haurem d’anar-hi amb els cinc sentits”.

“Hem d’estar contents i satisfets, tenim tota la plantilla disponible. Això demostra el compromís que té tothom i vull destacar la bona feina del cos tècnic. És molt bona notícia i tant de bo els puguem tenir tots en el que queda de temporada”.

Precedents

Fins a 10 visites de la Unió Esportiva Olot al Municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar amb unes estadístiques de 4 victòries, 3 empats i 3 derrotes. L’últim precedent és del curs 2016-17 a Tercera Divisió amb triomf per als de Ramon Calderé (1-2). Van marcar Marc Mas i Sergio Álvarez, precisament també ex-jugador de la UE Vilassar.

 

 

Leave a Reply