Pràcticament (UE Vilassar 0-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot encadena la tercera victòria consecutiva al Municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar, un escenari on aquesta temporada encara no havia guanyat ningú. Gol de Zaka a passada d’un pletòric Ferri López en la versió més sòlida i pràctica del conjunt d’Albert Carbó. Porteria a zero i superem la trententa de punts per marxar a les festes de Nadal amb el lideratge provisional de la categoria.  

Fiabilitat contrastada. La UEO acaba l’any com un coet amb nou punt dels últims nou possibles. I de fet, fora de casa ha guanyat en dos camps (Narcís Sala i Xevi Ramon) que fins al moment es mantenien inexpugnables. Un símptoma més de l’autoritat i la solvència d’un Olot que conserva la primera posició del grup tot i encara haver de descansar. Primera meitat molt intensa i disputada en un camp de petites dimensions i amb moltes anades i vingudes. Potser més control i possessió per als maresmencs però també perill de l’Olot a la contra, especialment amb la societat Ferri-Zaka. Precisament aquests dos jugadors han cuinat l’únic gol del partit. Marxa per banda amb facilitat el banyolí, que posa una centrada amb mel per al punta olotí, que l’ha clavat a la xarxa amb el cap (26′). Segona diana de Zaka a la lliga, aprofitant avui l’absència del pitxitxi Sergi Arranz, de baixa per COVID. Per part del Vilassar, l’opció més clara ha estat una falta servida ràpidament que finalment no ha trobat porteria. A l’altra banda, Kilian Villaverde hauria pogut fer el segon una altra transició letal amb Ferri i Zaka.

A la represa, més insistència d’un Vilassar que buscava la igualada davant del pragmatisme i la solidesa defensiva dels garrotxins, molt contundents en les nombroses centrades laterals que ha provocat el conjunt local. Els canvis com Uri Ayala han ajudat a reforçar l’entramat defensiu i l’entrada de Moha i Ferrón ha donat frescor a l’atac visitant. Mentrestant, els de Peque ho provaven per bandes, sobretot per la d’un habilidós Ali. Però el cert és que Albert Batalla ha hagut d’intervenir ben poc, només en un tir llunyà de Galeano que ha pogut blocar amb seguretat. L’Olot també hauria pogut donar algun ensurt a la contra però no ha estat fi en l’última passada. Tot i un relatiu patiment en l’afegit, els olotins han pogut assaborir el tercer triomf consecutiu per catapultar-se amb 31 punts i el lideratge provisonal a l’espera de la jornada de descans. Nosaltres ja hem fet els deures, i a més amb porteria a zero i un camp on el Vilassar encara no havia perdut. Un doble mèrit, sens dubte. Per tant, marxem de vacances de Nadal amb la satisfacció dels objectius complerts i amb el repte de mantenir la inèrcia positiva en l’arrencada del 2022. Bones festes a tothom!

FITXA TÈCNICA

UE Vilassar de Mar: Andrés, Èric, Ñito, Alex Alba (Axel, 88′), Galeano (c), Àngel, Granero, Sofi, Alí (Marc Rio, 80′), Aleix i Dani Ruiz (Pime, 69′).

UE OLOT: Batalla, Carles Mas, Ot, Gerard, Blázquez (c), Èric Vilanova (Ayala, 62′), Ferri (Edgar, 89′), Zaka (Xavi Ferrón, 73′), Kilian, Bigas i Enric Vallès (Moha, 73′).

Gols: 0-1, Zaka (26′).

Àrbitre: Brian Díaz Díaz. Ha amonestat a Sofi (Vilassar) i a Blázquez, Gerard Batalla i al preparador físic Jordi Verdaguer (UEO). 

Incidències: partit corresponent a la jornada 16 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF amb la presència d’uns 400 espectadors al Municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar. 

Leave a Reply