Presentat l’Àlbum de Cromos del Centenari

Aquest migdia a l’Estadi Municipal s’ha fet la presentació de la col·lecció de cromos del Centenari, que a partir de demà ja es podrà adquirir en vuit punts de venda de la ciutat. Es tracta d’un àlbum de 60 pàgines i 354 cromos en un recorregut per la història del club amb jugadors, tècnics i equips més emblemàtics. L’ha produït i editat l’empresa ICromos amb Fede Casas al capdavant i és una de les diverses accions que té prevista la Comissió del Centenari per aquest 2022.

*PUNTS DE VENDA: Llibreria El Drac, Quiosc Plaça Clarà, Quiosc El Gurn (Mercat d’Olot), Llibreria Arcàdia, Llibreria Planella, Llibreria Irene, Botiga Integra-UEO, Bar El Morrot i ATN Restaurant.

Carles Llorens, president de la Comissió del Centenari

“És un àlbum de primera i que val com un llibre. És molt valuós i està molt ben editat, estem molt agraït a la contribució de ICromos al Centenari amb aquest magnífic producte”

“Agraïm la col·laboració de manera molt especial a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa amb l’Anna Bonfill i en Quim Roca”

“És un producte que va dirigit a dos públics; un primer públic que habitualment es dedica a comprar cromos, els nens i nenes. El dirigim de manera especial al futbol base de la UE Olot, és una manera de fidelitzar a la gent jove de la ciutat de la comarca”

“Un producte també dirigit al soci i l’aficionat de tota la vida que hi trobarà els seus ídols de sempre”

“Ens han trucat els patges dels Reis d’Orient preguntant quan estaria a les llibreries i els hi hem dit que ja estarà disponible per a que els Reis puguin portar l’àlbum i els cromos”

Fede Casas, director comercial de ICromos

“Fa bastants mesos que en vam parlar, va ser una idea del club i vam tenir una trobada amb la gent de la Comissió. El que ens va entusiasmar va ser la il·lusió tremenda d’aquest projecte. Ha anat molt rodat i hi ha hagut una col·laboració excel·lent, estem molt satisfets”

“La gent hi trobarà un recull de la història començant abans de la fundació, la prehistòria del club, fins als temps actuals, passant per les èpoques més complicades. Hi ha tota la vessant de jugadors importants que han passat pel club, també hi ha tots els camps on s’ha jugat, els presidents més emblemàtics, tècnics, fotos d’equip…”

“Estarà disponible a 8 punts de venda de la ciutat: Llibreria El Drac, Quiosc Plaça Clarà, Quiosc El Gurn (Mercat d’Olot), Llibreria Arcàdia, Llibreria Planella, Llibreria Irene, Botiga Integra-UEO, Bar El Morrot i ATN Restaurant. L’àlbum té un preu de 5€ i el sobret amb 7 cromos costarà 1€”.

Joan Agustí, president de la Unió Esportiva Olot

“Donar les gràcies a la Comissió del Centenari que està fent un treball brillantíssim amb uns actes meravellosos”

“L’àlbum del cromos és un extraordinari treball i ha estat llarguíssim a nivell de producció. S’hi mostren els nostres ídols i els ídols dels nostres pares, ja que cent anys donen per molt”

“És una història magnífica en la qual tots ens hem de sentir protagonistes. Aquí hi ha escollits uns jugadors però la història de l’Olot la formem totes les persones que han vingut tan sols un moment a animar als nostres futbolistes”

“Aquesta és una mostra magnífica de la il·lusió, del treball i de tot el que hi ha al darrere del futbol quan els jugadors salten al camp i senten l’escalf dels seus aficionats”.

“Aquest Centenari continua viu i continuarem veient actes. Actes que estan programats i alguns actes que seran sorprenents i que seran una sorpresa agradable per a tots nosaltres”.

 

 

Leave a Reply