Tot suma (UE OLOT 1-1 CE Manresa)

La Unió Esportiva Olot i el CE Manresa es reparteixen els punts en un duel de màxima intensitat i competitivitat. Primera meitat de bon joc i domini olotí rubricat amb una altra diana de Sergi Arranz, la quinzena del campionat. A la represa, els del Bages han reaccionat i han aconseguit empatar en una acció d’oportunisme de Javi López. Seguim líders i seguim sumant amb sis jornades sense perdre en la tarda del debut d’Aimar Moratalla davant de més de 1.100 espectadors a l’Estadi Municipal.

Aquí tot costa. Ningú va dir que fos fàcil i aquest grup cinquè de Tercera RFEF no admet cap moment de relaxació. Una nova mostra ha estat el partit d’avui davant del segon classificat i millor visitant, un CE Manresa que ha demostrat, amb les seves armes, perquè atresora aquests magnífics registres. La primera meitat ha estat dominada pràcticament de principi a fi per l’Olot, generant arribades constants a l’àrea bagenca. Ferrón i Ferri López han començat a encendre la metxa amb dues ocasions abans del gol de Sergi Arranz. La centrada, precisa al primer pal, és de Jordi Xumetra i la rematada de cap, amb efecte i una trajectòria estranya, del pistoler de Figueres (24). És el quinzè gol d’Arranz a la lliga que servia novament per obrir la llauna a l’Estadi, avui ple de gom a gom amb 1.102 aficionats. Dues oportunitats més clares per obrir coixí abans del descans; Ot Serrano l’engalta des de la mitja lluna i el seu tir s’escapa ben ajustat i Jordi Xumetra, assistit aquest cop per Arranz, també l’etziba fregant el pal de Pulido. A l’altra costat, l’única intervenció de Batalla ha estat per blocar una canonada llunyana de Marc Martínez.

Els d’Albert Carbó han continuat fabricant cabal ofensiu a l’inici de la represa amb una altra jugada personal de Xumetra i una doble ocasió d’Arranz i Ot Serrano que incomprensiblement ha marxat per sobre el travesser. A partir d’aquí, el Manresa ha fet un pas endavant i ha començat a moure la pilota a camp contrari, tot i que sense crear arribades clares. De fet, el gol de l’empat ve precedit d’un rebuig amb els guants d’Albert Batalla, la pilota queda morta i el més llest de la classe és Javi López per enfonsar-la a la xarxa (69′). L’Olot ha volgut capgirar la tendència en la recta final davant d’uns manresans crescuts amb més personalitat i bones intencions. A la contra, els olotins han pogut fer mal, especialment en una acció vertical de Kilian Villaverde, que havia substuït a Xavi Ferrón. També ha tornat a tenir minuts de qualitat el juvenil Guillem Terma i qui s’ha estrenat amb la samarreta del Centenari ha estat Aimar Moratalla, el lateral fitxat de la UE Costa Brava aquesta mateixa setmana.

Són sis jornades sense perdre amb cinc victòries i un empat. És evident que volíem la sisena, però és que al davant teníem un rival que ara en duu setze sense perdre. Per tant, valorem el punt com cal, eixamplant distàncies amb altres conjunts que avui han punxat com per exemple Hospi o Girona B. Precisament el filial gironí serà el proper rival de l’Olot, diumenge vinent a les 12:30h en un aparador immillorable, l’Estadi de Montilivi. Esperem comptar amb una gran representació de la nostra afició que ens ajudi a conquerir tres punts i mantenir-nos ferms al capdavant. Seguim!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Carles, Ot Serrano, Ayala, Eloi (c), Arranz, Èric Vilanova (Terma, 79′), Ferri (Bigas, 62′), Xavi Ferrón (Kilian, 62′), Xumetra i Callís (Aimar, 79′).

CE Manresa: Óscar Pulido, Uri Pérez, Putxi, Moha, Pelegrín, Pau Darbra (Maymó, 82′), Noah, Marc Martínez (Nil Garrido, 64′), Javi López, Biel Rodríguez (Víctor Rodri, 87′) i Salva.

Gols: 1-0, Sergi Arranz (24′), 1-1, Javi López (69′).

Àrbitre: José Antonio Fernández Morillo. Ha amonestat a Ot Serrano, Xumetra i Ferri López (UEO) i a Putxi, Moha, Javi López, Víctor Rodri i Salva (Manresa).

Incidències: partit corresponent a la jornada 21 del campionat del lliga del grup cinquè de Tercera RFEF amb la presència de 1.102 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Abans de començar s’ha fet un reconeixement a Manxa, un dels patrocinadors principals del primer equip amb Pol Agustí, director general de Manxa.

Fotos: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply