L’Olot i la Fundació Albert Bosch, junts contra el Càncer Infantil

Coincidint amb el Dia Internacional contra el Càncer Infantil, la Unió Esportiva Olot i la Fundació Albert Bosch uneixen forces en clau solidària amb la col·laboració en el projecte “Realitat Millorada”. Aquest té com a objectiu millorar la qualitat de vida i l’estat d’ànim dels nens i nenes amb càncer de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Així doncs, el partit Olot-Pobla d’aquest dissabte tindrà un rerefons solidari per recaptar fons i difondre el missatge, a través de les mateixes ulleres dissenyades pels nens, per aconseguir la construcció d’una nova planta d’hospitalització. 

Nuri Fité, directiva àrea social

“La celebració dels dies internacionals és una de les línies d’acció de la Unió Esportiva Olot i la Fundació UE Olot. Són una oportunitat que ens permet reivindicar situacions socials i fer una crida a la implicació i col·laboració de la societat. Ens serveix per fer d’altaveu d’entitats que col·laboren per millorar la qualitat de vida de les persones”

“Celebrarem el Dia Internacional del Càncer Infantil el proper dimarts 15 de febrer i ens fa molta il·lusió fer-ho en col·laboració amb la Fundació Albert Bosch, fundació olotina i garrotxina que té un projecte molt ambiciós per millorar la vida dels nens que pateixen càncer durant el seu període d’hospitalització”

“L’acte central serà en el partit d’aquest dissabte a les 16.30h entre UE Olot i CF Pobla de Mafumet. Volem omplir el camp i que tots els espectadors es posin les ulleres de Realitat Millorada, es facin una foto i així fem arribar aquest missatge el més lluny possible. Us necessitem a tots per a sumar-vos en aquesta causa”

Anna Bosch, presidenta Fundació Albert Bosch

“La Fundació està creada des de l’any 2004 i vam començar en l’investigació de malformacions fetals en dones embarassades a l’Hospital Vall d’Hebron. De mica en mica vam anar derivant cap a la investigació del Càncer Infantil, que és on estem donant tot el nostre suport”

“Fa uns 4 anys l’Hospital Vall d’Hebron es va posar en contacte amb nosaltres per a que els ajudéssim a remodelar la planta d’Oncologia i Hematologia pedriàtica. Projecte molt ambiciós de 6’2 milions d’euros i no podíem assumir aquest import tan gran. Amb Fundación Aladina i Fundación Small estem treballant per aconseguir aquests diners i intentar humanitzar unes instal·lacions que han quedat obsoletes. La idea és començar les obres l’any 2023”

“Demanem la màxima difusió d’aquest projecte, si t’ha tocat i has tingut mala de sort de tenir un amic o familiar amb càncer, saps que la realitat no la pots pas canviar, però sí millorar. Per això es diu Realitat Millorada i es visualitza amb unes ulleres que han dissenyat els nens amb càncer”.

“Gràcies a la Unió Esportiva Olot per fer realitat aquets projecte de col·laboració pública i privada. Està molt bé donar exemple amb aquesta col·laboració i la de moltes altres empreses que ens han ajudat amb donacions i fent difusió del projecte”.

Joan Agustí, president UE Olot

“La Fundació Albert Bosch fa una de les feines més rellevants a nivell social, no només a la Garrotxa sinó a tota Catalunya. Estem i estarem al vostre costat des de la Unió Esportiva Olot”

“És un honor estar al costat d’un col·lectiu minoritari que pateix aquesta malaltia. Demano a tots els socis que estiguin al costat de la Fundació Albert Bosch, aquest és un partit importantíssim que hem de guanyar per al benestar d’aquests nens i nenes que pateixen aquesta terrible malaltia”

Leave a Reply