Un mal tràngol (UE OLOT 0-4 CF Pobla Mafumet)

Es trenca la dinàmica positiva de la Unió Esportiva Olot amb una dura derrota a l’Estadi Municipal. El CF Pobla de Mafumet, més intens i encertat, ha manat des de bon principi amb les dianes de Víctor Valverde (2) i Marc Álvarez. Els de Carbó, ofuscats en atac, han intentat reaccionar a la represa amb més sensació de perill, però s’han topat amb el quart dels pobletans, obra de Fidel Rey. La millor notícia és que dimecres hi torna a haver partit, derbi contra el Figueres a Vilatenim, i cal treure l’orgull per recuperar el bon camí. 

A remolc. La UEO ha viscut una tarda negra a l’Estadi davant d’un CF Pobla al qual se li ha posat el marcador ben de cara des de molt aviat. El botxí ha estat un figuerenc, Víctor Valverde, que al minut 3 ja ha marcat el primer després d’una paret ràpida i definició amb l’interior. El mateix Valverde ha clavat el segon, deu minuts després, amb una gran paràbola des del límit de l’àrea (12′). Sense marge per a la reacció, Marc Álvarez ha signat el tercer aixecant la bola amb suavitat en una altra transició fulgurant (20′). Triple plantofada que ens ha fet despertar i tocar de peus a terra. Els olotins han generat alguna oportunitat força clara per entrar dins del partit, però ni Xumetra ni Callís han trobat el camí del gol. Abans del descans, Rueda ha enviat la pilota al pal en el que podia haver estat el quart del filial del Nàstic.

La represa ha tingut un altre aire amb l’entrada d’Eloi Amagat i Aimar Moratalla, dos jugadors experimentats que han fet valer els seus galons i han donat més control i saber estar. L’Olot ha dominat i ha tingut alguna ocasió més a les botes d’Èric Vilanova i de Xumetra, aquest cop sense èxit. En canvi, sí que ha estat encertat la Pobla en una bona acció personal de Fidel Rey (77′). Ha tocat remar a contracorrent i l’equip s’ha buidat en una segona meitat molt millor que la primera, però ha mancat profunditat i contundència per traduir les bones intencions.

Fa mal i és dolorós, però al cap i a la fi són tres punts, com ho eren a Montilivi i com ho seran a Vilatenim. Passi el que passi, seguirem líders aquesta jornada i hem de fer autocrítica, serrar les dents i mirar-nos als ulls per a que no torni a passar. Dimecres, contra el Figueres, hem d’oferir la nostra millor versió i demostrar qui mana a la categoria. En som capaços i ho hem evidenciat amb la trajectòria recent de sis victòries i un empat. Passem pàgina, esborrem la Pobla i pensem en el derbi gironí. Gràcies als 626 espectadors per acompanyar-nos en una tarda social i solidària amb la Fundació Albert Bosch i la campanya “Realitat Millorada”. Junts lluitarem per millorar-la encara més!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Callís, Ayala, Carles, Ferri (Bigas, 63′), Ot Serrano, Èric Vilanova, Vallès (Eloi, 45′), Kilian, Ferrón (Aimar, 45′) i Xumetra (Pijuan, 80′).

CF Pobla de Mafumet: Dani Parra, Fernando Torre, Alavedra (c), Marc Álvarez, Valverde (De la Peña, 73′), Amoedo (Hallebeek, 73′), Avilés (Molina, 61′), Montalvo, Ligero (Querol, 61′), Álvaro Caro i Fidel Rey.

Gols: 0-1, Valverde (3′), 0-2, Valverde (12′), 0-3, Marc Álvarez (20′), 0-4, Fidel Rey (77′).

Àrbitre: Ruben Mancera. Ha amonestat a Enric Vallès (UEO) i a Dani Parra, Montalvo i Fidel Rey (Pobla).

Incidències: partit corresponent a la jornada 23 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF amb la presència de 626 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Un partit solidari amb la col·laboració amb la Fundació Albert Bosch en el projecte “Realitat Millorada” per recaptar fons per al càncer infantil de l’Hospital Vall d’Hebron.

Fotos: Pau González-UE Olot

Leave a Reply