Detalls letals (CP San Cristóbal 3-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot no fa un mal partit a Ca n’Anglada però paga en excés diversos errors defensius que li costen els tres punts. Una derrota a Terrassa que talla la bona dinàmica dels últims compromisos fora de casa i permet al CP San Cristobal acostar-se a un punt del lideratge. Un doblet de Poves i un altre d’Abde han sentenciat als d’Albert Carbó, que han retallat distàncies amb una canonada d’Enric Vallès que pot salvar l’average. La nota més negativa, la lesió de Bigas. 

El partit ja ha començat amb mal peu amb l’estrebada muscular de David Bigas, que estarà algunes setmanes fora de combat. L’Olot ha fet una bona primera meitat i, malgrat les dimensions reduïdes del camp, ha generat unes quantes accions de perill. Primer Kilian amb una jugada individual i després Xumetra amb una rosca marca de la casa. També han avisat els locals amb un tir de Mario Domingo ajustat al pal. El més llest de la classe ha estat Àlex Poves, que ha aprofitat un refús de Torra en un míssil llunyà per obrir el marcador (28′). Tot i el desavantatge, la UEO ha seguit jugant, madurant i produint joc ofensiu com un cop de cap d’Arranz, una volea d’Ot Serrano i una altra transició ràpida de Xumetra. Al descans, les sensacions futbolístiques eren positives i no quadraven amb el que reflectia l’electrònic del club egarenc.

Però ja sabem que això del futbol no va de mèrits sinò de fets, de coses tangibles, de gols que donen punts. I avui no ens n’hem emportat cap de Ca n’Anglada perquè Poves ha fet el segon als deu minuts de la represa. Molt murri, s’ha beneficiat d’una indecisió entre Ayala i Carles per superar Torra de nou (55′). El panorama feia pujada però no ens hem rendit amb més ocasions de Xumetra i sobretot una d’Aimar Moratalla, a boca de canó dins l’àrea. S’ha complicat més la cosa amb el tercer d’Abde, que ha finalizat per l’escaire una bona jugada col·lectiva (81′). En els últims minuts, Enric Vallès ha reduït diferències amb una gardela espectacular des de la llunyania (89′). Un gol que pot ser important, ja que iguala el gol average respecte el partit de la primera volta, on curiosament també va marcar Vallès.

En resum, avui hem competit i hem generat ocasions suficients per puntuar però no n’hi ha prou. Els rivals directes, com el mateix San Cristóbal i el Manresa, s’acosten a només un punt i amenacen el lideratge del grup cinquè. Hem de mantenir el cap fred, corregir errors i estar concentrats els noranta i escaig minuts que duren els partits. Sense concessions, sense facilitats, sense relaxaments i funcionant com a grup en el sacrifici i la solidaritat defensiva. Diumenge, a casa contra la Grama, cal esmenar les dues desfetes de l’última setmana. Endavant, nosaltres hi creiem!

FITXA TÈCNICA

CP San Cristóbal: Arnau, Óscar Sierra (c), David López, Poves (Tom, 63′), Tino Mendoza (Sergi Martínez, 87′), David Toro (Ashot, 79′), Mario Cantí (Abde, 79′), Mario Domingo, Ion Vázquez, Amantini (Max, 87′) i Óscar Carrasco.

UE OLOT: Torra, Aimar, Ot Serrano (Moha, 71′), Gerard (Carles Mas, 45′), Ayala, Eloi (c), Sergi Arranz, Èric Vilanova, Xumetra, Kilian (Vallès, 85′) i Bigas (Ferri López, 3′).

Gols: 1-0, Poves (28′), 2-0, Poves (55′), 3-0, Abde (81′), 3-1, Vallès (89′).

Àrbitre: Víctor Manuel Sánchez Rico. Ha amonestat a Tino Mendoza (San Cristóbal) i a Èric Vilanova (UEO).

Incidències: partit corresponent a la jornada 24 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF amb la presència d’uns 250 espectadors al Municipal ca n’Anglada de Terrassa.

 

Leave a Reply