Derrota a Ascó (FC Ascó 1-0 UE OLOT)

Derrota per la mínima de la Unió Esportiva Olot al camp del FC Ascó en un partit igualat i decidit per petits detalls. L’únic gol del partit, en els primers compassos de la segona part, el va marcar Gerard Badia des de molt lluny aprofitant una errada defensiva. L’Olot, amb els canvis com a revulsius, ho va intentar a la represa amb bones ocasions de Kilian, Ferri i Arranz, però aquest cop no vam estar encertats de cara a porteria. El següent compromís del conjunt d’Albert Carbó serà diumenge vinent amb la visita de la EE Guineueta, un altre equip de la part baixa de la classificació. Toca treure’s l’espina!

FITXA TÈCNICA

FC Ascó: Enric, Samper, Nil Coch, Cuenca, Espi (Perelló, 76′), Maxi, Sardà (Baaqi, 68′), Marcel (c) (Marc Blanch, 87′), Badia, Albert, Genís.

UE OLOT: Batalla, Aimar (Terma, 59′), Gerard, Carles, Ferri, Ot Serrano (Kilian, 59′), Èric Vilanova, Vallès (Pijuan, 81′), Xumetra, Arranz i Moha (Callís, 59′).

Gols: 1-0, Badia (53′).

Àrbitre: Jordi Delgado Mora. Va amonestar Badia i Cuenca (Ascó) i Kilian (UEO)

Incidències: partit corresponent a la jornada 26 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF al Municipal d’Ascó.

Leave a Reply