EL DEBAT DEL CENTENARI: Votacions i logística

A partir de proper dilluns 21 de març els socis de la Unió Esportiva Olot ja podran efectuar el seu dret a vot per canviar (Olot FC) o mantenir (UE Olot) el nom del club en un acte més del nostre Centenari. Es podrà fer de manera telemàtica a través de la web i l’APP oficial o també de manera física a la Botiga Integra-UEO (presentant carnet de soci i DNI). L’altra manera de votar, en aquest cas de forma presencial, serà el proper diumenge 27 de març en el partit Olot-Peralada a l’Estadi Municipal en el que serà l’últim dia de votació.  

Recordem, també, que durant la setmana vinent es faran dos debats més als mitjans de comunicació (dilluns 21 a Ràdio Olot i dijous 24 a Olot Televisió) amb els defensors dels dos punts de vista, Carles Llorens a favor del nom actual (Unió Esportiva Olot) i Pep Solés a favor de recuperar el nom inicial (Olot Futbol Club). 

Leave a Reply