El futbol social sostenible convenç a Barcelona

El president del nostre club i reconegut empresari olotí, Joan Agustí, va ser uns dels convidats de la setmana a la tertúlia-sopar dels Sopars de Girona que es fa periódicament a l’Hotel Alimara de Barcelona. Agustí va exposar el projecte de futbol social sostenible de la Unió Esportiva Olot, el projecte que fa falta en el futbol català i que va despertar interès, curiositat i simpaties entre els assistents a l’acte celebrat a la capital barcelonina.
 
Els anomenats “Sopars de Girona” són trobades periòdiques i privades d’alt nivell acadèmic amb persones i professionals que aporten el seu coneixement i experiència en àmbits ben diversos de la societat. Sobre el model de la UE Olot i segons paraules textuals, els participants van quedar “convençuts del projecte” i van descobrir “un model únic i magnífic, veritablement social que mereix més ressò en el món esportiu, no només local, sinó català, espanyol i arreu”.
 

Leave a Reply