Sense encert (EC Granollers 0-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot fa un bon partit i és superior a Granollers, però no pot transformar les seves oportunitats de cara a porteria. Els de Carbó, de menys a més, mereixen els tres punts amb un travesser d’Arranz i una gran opció de Xumetra. En temps afegit, aturada providencial d’Albert Batalla a Carlos Cano per salvar un punt contra un rival que s’hi jugava la vida. Jornada amb moltes ensopegades a la part alta que ens deixa líders, ara amb dos punts de marge amb el Manresa, que té dos partits menys. Proper obstacle, CF Peralada.

En volíem tres… però ens hem hagut de conformar amb un. Sota una pluja fina i en un camp de dimensions reduïdes i gespa artificial, la UEO ha competit com se li exigeix i ha estat dominador pràcticament en totes les fases del partit. Intensitat, concentració i agressivitat són algunes de les virtuts que calien posar en pràctica al Municipal del carrer Girona davant d’un adversari en gran dinàmica i que lluita per la permanència. Primera meitat més tàctica i sense massa arribades, hi ha posat més intenció l’Olot en dues fogonades de Kilian Villaverde, avui de carril, i un tir de llarga distància d’Enric Vallès. Sense notícies ofensives del conjunt local davant d’una defensa de tres centrals amb la principal novetat d’Èric Vilanova, endarrerit a la rereguarda per les nombroses baixes.

La represa ha tingut clarament color vermell i blau, el de la samarreta del Centenari. I és que l’Olot, el líder de la categoria, ha sortit disposat a emportar-se la victòria. Eloi per Arranz ja han mostrat la primera espurna de connexió abans d’una acció individual marca de la casa de Jordi Xumetra, al qual després de retallar el defensa la rematada se li ha escapat fregant el pal dret de Mauro. Calia insistir, moure la pilota i generar perill a l’esquena de la rocosa defensa vallesana. Vallès ho ha tornat a intentar des de lluny abans de ser substuït per Xavi Ferrón, que ha sacsejat l’atac amb la seva mobilitat entre línies. La més clara, però, l’ha tingut el pistoler Sergi Arranz. Passada deliciosa de Xumi a l’esquena de la defensa i el figuerenc que la pica per sobre Mauro i l’escup el travesser. Quina mala sort, l’Olot mereixia el gol i avui no l’ha trobat. Ja en els últims minuts, Ferrón s’ha internat dins l’àrea amb una passada de la mort que no ha trobat destinatari dins la petita. Ens ha mancat aquell punt de fortuna que sí hem tingut a l’altra àrea. Carlos Cano, en temps afegit i sol com un mussol al segon pal, s’ha topat amb el cos d’Albert Batalla, que s’ha fet gran i ha evitat l’alegria de l’EC Granollers.

Ens quedem, com sempre, amb el got mig ple. La porteria a zero, la imatge de l’equip, la superioritat que hem mostrat tot i no afinar la punteria. Mantenim el lideratge per bé que el Manresa s’acosta a dos punts i té dos partits menys. Però encara tenim cinc finals i està a les nostres mans. Tot costa molt i tothom punxarà. A casa, contra el Peralada en el derbi gironí, hem de tornar a demostrar que volem el títol. La victòria, aquest cop, s’ha de quedar a l’Estadi. Ens fas costat? Ara és l’hora d’anar tots junts!

FITXA TÈCNICA

EC Granollers: Mauro, Oumar (c), Víctor, Montoro (Peke, 86′), Muñoz (Fran Álvarez, 64′), Juli Serrano, Hamza (Urbina, 71′), Quintanilla, Padilla (Aitor, 86′), Ayub (Marquillas, 45′) i Cano.

UE OLOT: Batalla, Carles Mas, Ot Serrano, Gerard (Ayala, 81′), Eloi (c), Sergi Arranz, Èric Vilanova, Xumetra, Callís, Kilian (Ferri López, 68′) i Enric Vallès (Ferrón, 68′).

Àrbitre: Xavier Alins. Ha amonestat Ayub, Oumar, Cano, Marquillas (ECG) i Èric Vilanova, Kilian, Carles Mas i Gerard (UEO).

Incidències: partit corresponent a la 28a jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF amb la presència d’uns 250 espectadors al Municipal del Carrer Girona de Granollers.  

Leave a Reply