Albert Carbó deixa de ser el tècnic de la Unió Esportiva Olot

Després dels últims mals resultats, la Unió Esportiva Olot ha pres la decisió de rescindir el contracte del tècnic Albert Carbó. La decisió s’ha pres per crear un efecte revulsiu que permeti seguir buscant l’ascens de categoria, que és l’objectiu fixat per aquesta temporada i amb el qual ens reafirmem. La UEO ha ofert a l’entrenador peraladenc la possibilitat de seguir vinculat al club en altres tasques per la seva qualitat humana i professional, proposta que Carbó ha rebutjat. També ha descartat fer una roda de premsa de comiat i des de la UE Olot respectem totalment la seva decisió. 

Només ens resta agrair la feina feta, el compromís i la dedicació d’Albert Carbó durant tots aquests mesos en els quals ha liderat el projecte i desitjar-li molta sort en el futur, tant personal com esportivament. Gràcies per tot, míster! 

En les properes hores farem oficial el nomenament del nou tècnic del primer equip.

Leave a Reply