Manix Mandiola, nou tècnic de la Unió Esportiva Olot

L’entrenador basc és l’escollit per rellevar Albert Carbó a la banqueta del primer equip de la Unió Esportiva Olot. Manix Mandiola acumula gairebé 500 partits d’experiència a Segona Divisió B i fins a 8 promocions d’ascens al futbol professional. Ha entrenat a clubs de la talla de la SD Eibar, Deportivo Alavés, Burgos, Atlético Baleares o Numància. Serà presentat aquest dimecres a les 11.00h a la sala de premsa de l’Estadi Municipal i s’estrenarà aquest diumenge al camp de l’Hospitalet. 

Javier Mandiola Alberdi (Eibar, 09-04-1958), més conegut com a Manix, és el nou inquil·lí de la banqueta olotina. La seva carrera com a entrenador comença a inicis dels 2000 al filial de l’Eibar B, també al Beasain i al Real Unión. La temporada 2006-07 agafa la batuta de la SD Eibar i el puja a Segona Divisió A, aconseguint el títol de lliga. Deportivo Alavés, Burgos i Tudelano també van ser dirigits per Mandiola abans d’aterrar al CD Atlético Baleares, amb el qual va quedar campió dos anys seguits (2018-19 i 2019-20) i va disputar dues promocions d’ascens a Segona A. En el curs 2020-21 també va tenir un pas breu per un altre històric com el CD Numància de Sòria.

Un tècnic amb 498 partits a la desapareguda Segona B i molta experiència en promocions d’ascens i situacions delicades. Mandiola arriba per ser el revulsiu que sacsegi l’equip i pugui ajudar a aconseguir l’objectiu marcat, l’ascens de categoria. Serà presentat aquest dimecres al matí (11.00h) a la sala de premsa de l’Estadi Municipal d’Olot. Benvingut a la Garrotxa, Manix! La teva sort serà la nostra!

Leave a Reply