PRÈVIA J33: Fem que passi

La Unió Esportiva Olot disputarà aquest diumenge (17.00h) el seu últim partit del campionat de lliga amb la possibilitat d’aconseguir l’ascens directe en cas que el Manresa perdi davant del Peralada. Els de Manix Mandiola reben el Vilassar de Mar, que ja té els deures fets, i necessitem els tres punts per mantenir-se líders i fer possible la carambola, o bé esperar a la setmana vinent. Uri Ayala, lesionat a Sants, Èric Vilanova i Blázquez són les tres baixes confirmades, mentre que Carles Mas i el porter Albert Batalla són dubte. Un cap de setmana especial amb Sant Jordi en el qual esperem la millor entrada del curs a l’Estadi.

Vius fins al final. Després de la victòria agònica al camp del Sants, la UEO es sent forta, valenta i decidia per afrontar el seu darrer compromís, conscient que descansa en l’última jornada i ha de deixar la feina enllestida. En el cap dels de Mandiola només es visualitzen els tres punts que permetrien obtenir el títol i l’ascens directe (en cas de derrota del Manresa) o conservar el lideratge i tenir una altra opció el següent cap de setmana (visita del Manresa a l’Hospitalet). I si no hi ha possibilitats d’ascens, el triomf et garanteix una segona posició que dóna premi en cas d’empat en les eliminatòries de play-off entre catalans. Per tant, és una final. I les finals no es juguen, es guanyen. I la sort és que juguem a casa, al costat de la nostra gent que ens farà bategar i ens donarà l’energia necessària per volar. Això sí, Manix Mandiola tindrà les absències dels lesionats Uri Ayala, Èric Vilanova i Albert Blázquez, mentre que són dubte Carles Mas i Albert Batalla. La bona notícia és que recupera Ot Serrano i Èric Callís després de la sanció a Sants. Tothom ha de sumar per a la causa, ara no hi ha marxa enrera i ens ho juguem tot per al desitjat objectiu.

El rival d’aquest diumenge és la UE Vilassar de Mar, club fundat l’any 1923 i que per tant, es troba a les portes de viure un moment tan màgic i especial com és el Centenari. Un club que des de la seva fundació fins als anys noranta va competir habitualment en categories territorials, on va coïncidir amb la UEO en algunes ocasions. A partir de llavors va començar a trepitjar la Primera Catalana i la Tercera Divisió, categoria en la qual ha participat en una quinzena d’ocasions. El tècnic actual és Albero Aybar “Peque”, que dirigeix el conjunt maresmenc per quarta temporada consecutiva. Els del Xevi Ramon ocupen la setena posició amb 43 punts però ja no tenen opcions d’acostar-se a les posicions privilegiades, ja que es troben a 7 punts de distància. Un equip que arriba a la capital de la Garrotxa en dinàmica positiva després d’aconseguir 3 victòries (Sants, Hospi, Peralada) en els últims 5 partits. Pel que fa als seus registres com a visitant, han guanyat 4 partits, n’han empatat 5 i n’han perdut 6. El màxim realitzador és Víctor Granero amb 6 gols, seguit de l’empordanès Pimentel amb 5.

El partit, corresponent a la jornada 33 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF, es disputarà aquest diumenge a partir de les 17.00h a l’Estadi Municipal i es podrà seguir en directe per Ràdio Olot (amb prèvia des d’una hora abans). L’última bala, l’últim cartutx, l’últim episodi d’aquesta lliga que ens volem emportar per recuperar la categoria perduda. No hi ha excuses, us necessitem a tots per fer-ho possible. Fem que passi, és el nostre moment. TOTS AL CAMP!

BAIXES: Blázquez, Èric Vilanova i Uri Ayala (lesió)

La prèvia de Manix Mandiola

“La victòria contra el Sants va ser un bàlsam i ens ha donat tranquil·litat i confiança per preparar el següent partit. Vam tenir la sort que fa falta tenir en els moments decisius”.

“Intentarem fer-ho el millor possible i no guardar-nos res. Això no és negociable, els jugadors han de donar el seu cent per cent i la suma de tots ens ha de fer un equip seriós i respectat. Si podem aconseguir l’ascens aquest cap de setmana seria fantàstic, sinó hem d’estar preparats per al que vingui”.

“Beneïda pressió la d’haver de guanyar per pujar de categoria. Al marge dels altres resultats, ens hem de centrar en el que nosaltres podem fer davant de la nostra afició, que serà molt important. Serà un partit súper decisiu i el seu suport serà fonamental”.

“Dedico molt poc temps en pensar què pot pensar en els altres camps, no hi puc participar. Penso més en optimitzar els nostres recursos, no hi dono més voltes i només ho miro de reüll”.

“Si guanyem el nostre partit seguirem amb opcions d’ascens directe tot i no jugar la setmana vinent”.

“Aquí tothom es juga coses, el Vilassar no vindrà a passar la tarda. El futur personal de cadascú és important i guanyar-los no serà fàcil.Tenen una classificació relativament còmode i això vol dir que han fet moltes coses bé. Espero un rival que ens posarà les coses complicades, aquí ningú regalarà res”.

“És l’últim partit de la temporada a l’Estadi, necessitem a l’afició per tot. Cridar a l’afició és un tòpic, estem parlant d’un partit i no hi haurà una millor pel·lícula de la que es veurà aquí”

Precedents

Fins a 10 visites de la UE Vilassar a la Garrotxa amb 7 victòries olotines i 3 triomfs maresmencs. L’últim enfrontament a l’Estadi Municipal és de la temporada 2016-17 a Tercera Divisió amb el marcador final de 3-2. Marc Mas, Kike Sánchez i Sergio Álvarez van marcar pel bàndol olotí, mentre que pel Vilassar ho van fer Èric i Dani. En el penúltim duel (2012-13), golejada de la UEO per 4-0 amb doblet de Carlos Martínez. I en el partit de la primera volta d’aquesta temporada al Municipal Xevi Ramon, un solitari gol de Zaka El Idrissi va decantar la balança a favor de la UE Olot (0-1

Leave a Reply