Arnau Forés es fa un lloc entre els grans

El jove de Sant Gregori, que acaba la seva etapa juvenil, tindrà fitxa del primer equip i intentarà guanyar-se les garrofes a Segona RFEF. El davanter gironí, que pot actuar a les dues bandes amb qualitat i desequilibri, ja es va estrenar el curs passat a Tercera RFEF i ha estat un dels destacats a Lliga Nacional amb el Juvenil A de Roger Vidal. Forés, de 19 anys, compartirà línia d’atac amb Xumetra, Manel Busquets i Ferran Brugué. 

Arnau Forés Minguet (Sant Gregori, 28-02-2003) es va formar al futbol base de l’AE Sant Gregori, Gironès-Sàbat i UE Llagostera abans de fitxar per l’Olot en la seva etapa com a juvenil. Ara viurà el seu primer any d’amateur per intentar convèncer al cos tècnic que pot ser un futbolista vàlid per la categoria. És un jugador ofensiu que sol actuar per fora, és dretà però li agrada jugar a cama canviada, té un bon 1×1,vertical i amb bona arribada. Disposa de molt bones condicions físiques i tècniques podrà demostrar a Segona RFEF.

De fet, durant la temporada anterior ja va estar en dinàmica de primer equip, va anar convocat en diversos partits i va poder debutar a Tercera RFEF contra el San Cristóbal a casa, a més de ser un dels destacats del Juvenil A a Nacional juntament amb Guillem Terma. Moltes esperances dipositades en el seu talent. Endavant, Arnau! Creiem i confiem en tu!

 

 

Leave a Reply