Manix Mandiola continuarà sent el tècnic de l’Olot

El tècnic basc renova per una temporada més i serà l’entrenador de la Unió Esportiva Olot en el projecte 2022-23 a Segona RFEF. Aquest cop ho farà acompanyat del seu ajudant, Iñigo Arriola, en un cos tècnic que presentarem aquest migdia (12.30h) a la sala de premsa de l’Estadi Municipal. Experiència, personalitat i ambició per afrontar amb les màximes garanties una nova categoria del futbol estatal. 

Javier “Manix” Mandiola, amb una llarga trajectòria a Segona A i Segona B en clubs de gran entitat, va arribar a la banqueta de la UEO el 29 de març d’aquest any en substitució d’Albert Carbó. Els seus números han estat pràcticament immillorables amb 5 victòries, 2 empats i 3 rondes de play-off superades, amb la cirereta de l’ascens en la gran final a Las Rozas contra el Tenerife B (1-0). Seguim junts, Manix! Nous reptes a la vista!

Leave a Reply