Arnau Fàbrega (Las Palmas B), competència sota pals

El porter de Llançà, de 22 anys, lluitarà per un lloc a la porteria amb Albert Batalla. Arnau Fàbrega és el setè fitxatge de la Unió Esportiva Olot i ha tingut participació a Segona B amb el filial del Granada i recentment amb el de Las Palmas. Un futbolista jove i de proximitat que arriba per mostrar les seves condicions i personalitat per intentar esgarrapar minuts a Segona RFEF. 

Arnau Fàbrega Mañas (28-06-2000, Llançà) es va formar a diversos planters com Espanyol, Girona o Figueres abans de fer les maletes cap al Granada juvenil, on va disputar dues temporades a Divisió d’Honor amb debut inclòs amb el filial a Segona B. El curs 2019-20 va anar cedit al CD Huétor Vega de Tercera Divisió andalusa per tornar al Recreativo Granada (20-21). De fet, era el tercer porter del primer equip i fins i tot anava convocat en els partits d’Europa League. La temporada passada va jugar 10 partits a Las Palmas Atlético de Segona RFEF. Un porter d’alçada (1’88) que destaca per la seva personalitat sobre la gespa i que té un marge de creixement important per desenvolupar aquí a la Garrotxa. Benvingut al club, Arnau! Sort i èxits!

Declaracions d’Arnau Fàbrega

“M’he sentit molt a gust i m’he trobat un grup molt treballador, centrat i amb les idees clares. M’han acollit molt bé i el projecte és molt bo per fer grans coses”

“Quan s’aposta per gent de proximitat i et permet estar a prop de casa no pots deixar escapar aquestes oportunitats”

“Treballarem per donar el màxim, aportar tot el possible per ser competitius amb l’Albert Batalla, que és un molt bon company. La decisió serà de l’entrenador i a favor de l’equip”

“Em defineixo com un porter actiu dins del camp, m’agrada manar molt i intervenir fora de porteria per evitar situacions i donar tranquil·litat a l’equip”.  

Leave a Reply