La UEO renova l’acord de patrocini amb CaixaBank

El president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí, i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Girona, Joaquim Macià, han formalitzat l’acord de renovació entre les dues entitats. Amb aquest compromís, el club mostra la seva satisfacció per seguir comptant amb CaixaBank, patrocinador oficial i soci financer de la UE Olot. L’objectiu de CaixaBank és el de continuar donant suport al club i als seus aficionats, focalitzant l’activitat en l’operativa financera, la implementació dels drets de marca, així com l’impuls d’accions innovadores dirigides als socis.

CaixaBank i la Unió Esportiva Olot han signat l’acord de renovació del patrocini que uneix l’entitat financera i el club català per a la propera temporada 2022-2023. Ambdues entitats mantenen l’acord de patrocini des de l’any 2009 i, mitjançant aquesta renovació, CaixaBank esdevé partner oficial i soci financer del club olotí.

El president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí, i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya de CaixaBank, Joaquim Macià, han firmat aquest nou acord, que vincularà ambdues entitats per a la propera temporada 2022-23. Joan Agustí ha manifestat que “aquesta renovació del patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament”. Per la seva banda, el director de banca d’institucions de CaixaBank, Joaquim Macià, també ha destacat la importància d’aquest acord gràcies al qual “l’entitat donarà suport a la Unió Esportiva Olot una nova temporada. Aquest patrocini suposa un impuls a l’estratègia de CaixaBank, que manté ferma la seva aposta per l’esport i per Girona”.

Leave a Reply