Més enllà del marcador (UE OLOT 1-3 Nàstic de Tarragona)

Primera derrota de la pretemporada per a la Unió Esportiva Olot, que planta cara i competeix a un nivell molt alt davant d’un Primera RFEF com el Nàstic de Tarragona. Excelsa jugada trenada per obrir la llauna mitjançant Ot Serrano, el segon en dos partits. Els tarragonins remunten el matx amb un doblet de Lupu, ben assistit per Bonilla, i un tir ajustat d’Aaron Rey. Proper repte, Copa Catalunya dissabte a casa contra l’Europa. 

Intangibles que sumen. Avui l’Olot ha perdut però si juga d’aquesta manera de ben segur guanyarà molts partits a lliga domèstica. I és que la primera part del conjunt de Manix Mandiola ha estat de notable alt, competint de tu a tu davant del Nàstic i disposant de les millors oportunitats. Manel Busquets, un dels més destacas, Ferran Brugué i Ot Serrano han estat els protagonistes de les accions ofensives més importants. I a l’altra banda, la solidesa defensiva dels Aimar, Carles i companyia ha privat al conjunt grana de disposar de jugades de perill real a la porteria de Batalla.

Només faltaven els gols, i aquests han vingut tots de cop a la represa. El primer ha estat de l’Olot en una combinació majestuosa; paret entre Terma i Xumetra que l’empordanès dispara al cos de Manu Garcia. Ot Serrano, ben atent, aprofita el refús per signar la seva segona diana en cinc dies (57′). Altra vegada, minuts de qualitat de Sebas Coris desbordant per banda esquerra. Més arribades, una rosca de Xumi i una doble molt clara per a Ernest Forgas i Terma, que no està encertat en el rebot. Però del possible 2-0 hem passat a l’1-1 i poc després a l’1-2. Centrada precisa de Bonilla i rematada de Lupu amb la testa directament a l’escaire (74′). Poc després, contraatac ràpid i vaselina del mateix Lupu que toca el pal i barraca (77′). I per rematar els minuts d’inspiració grana, canonada d’Aaron Rey des de la frontal, ben ajustada al pal (81′). Destaquem també el debut dels joves del filial Marcillo i Issa Càmara en aquesta recta final del partit. Ens quedem amb les sensacions, amb tot el que no es veu i s’amaga darrere d’un resultat advers. Seguim carregant les cames i sumant amistosos amb l’objectiu de posar-nos a punt per a la lliga. Dissabte ja toca competició oficial, segona ronda de Copa Catalunya contra l’Europa. Us esperem a l’Estadi a partir de les 19h per passar l’eliminatòria!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Aimar, Carles Mas, Ot Serrano, Callís, Urri, Manel Busquets, Bigas, Terma, Ferran i Forés. També han jugat: Arnau (ps), Eloi, Forgas, Èric Vilanova, Sebas, Marcillo, Xumetra i Manzano.

Nàstic de Tarragona: Manu Garcia, Pol D. (c), Robert S., Elias, Andy, Quintanilla, Josema, Pablo Fernández, Nil, Valverde i Montalvo. També han jugat: Bonilla, Trilles, Pedro, Lupu, Parra (ps), Pochettino, Tirlea, Aaron Rey, M. Álvarez, Vega i De La Peña.

Gols: 1-0, Ot Serrano (57′), 1-1, Lupu (74′), 1-2, Lupu (77′), 1-3, Aaron Rey (81′).

Àrbitre: Pol Arenas Mora. Ha amonestat a Bigas, Callís (UEO) i Montalvo i Elías (Nàstic).

Incidències: quart amistós de pretemporada de la Unió Esportiva Olot amb la presència d’uns 450 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. 

Leave a Reply