Per mèrits propis (UE OLOT 1-0 Nàstic de Tarragona)

La Unió Esportiva Olot accedeix a les semifinals de la Copa Catalunya després de fer un partit molt seriós contra el Nàstic de Tarragona. Una altra diana de cap d’Ernest Forgas i un treball col·lectiu majúscul davant d’un dels grans de Primera RFEF. Debut amb bona nota del pollençí Josep Cerdà davant de més de 600 espectadors a l’Estadi. Propera cita, dimarts al Torneig de l’Estany.

Del morrot fort. Aquest Olot competeix, agrada i gaudeix. Un equip que es construeix des del darrere i que té arguments ofensius per resoldre duels d’exigència com el d’avui. Ens tornava a visitar tot un Nàstic de Tarragona amb un bitllet per a semis en joc. Primera meitat molt agraïda per a l’espectador amb perill a les dues àrees. Els de Mandiola amb Carles, Forgas (quina estirada de Manu) i Josep Cerdà, el jove cedit pel Barça B que ha ensenyat detalls interessants a la davantera. A l’altra banda també s’ha lluït força Albert Batalla amb un tir ajustadíssim d’Andy i sobretot en un mà a mà amb Robert Simón on el balaguerí s’ha fet enorme per tapar amb el cos. I abans del descans, el cop que esdevindria definitiu. Centrada al segon pal d’Eloi Amagat on l’espera Ernest Forgas per connectar una rematada creuada per tot l’escaire (40′). Segona diana, les dues amb la testa del punta barceloní, que comença a donar els seus fruïts.

Com és lògic, el Nàstic ha fet un pas endavant a la represa, però no ha estat suficient. En part per la defensa imperial liderada per Ayala i Gonzalo, a més d’un Bigas que ha tingut temps de sumar-se a l’atac amb la seva potència habitual. Un altre carriler, Èric Callís, ha disposat de la més clara després de la picadeta d’Eloi. El bianyenc s’ha entès de meravella amb Terma en una gran combinació que Manu ha pogut avortar. També Urri, amb una rosca al segon pal podria haver eixamplat la renda. I fins i tot Ot Serrano, que avui ha entrat de refresc, no ha estat precís en la definició quan ho tenia tot a favor. Els tarragonins han apretat però més amb el cor que amb el cap. Un parell de còrners, un tir d’Andy i un altre que ha rebotat a la defensa, poca cosa més.

Així doncs, l’Olot és un dels quatre semifinalistes de la Copa Catalunya juntament amb el Badalona Futur, el San Cristóbal i l’Andorra, que s’incorpora en aquesta fase. Prova superada amb nota davant d’un rival d’entitat, valoració molt positiva a dues setmanes de començar la lliga. Propera parada, dimarts al Torneig de l’Estany contra el Banyoles. Seguim!

 

FITXA TÈCNICA:

UE OLOT: Batalla, Carles, Ayala, Eloi (c) (Xumetra, 84′), Forgas (Ot Serrano, 56′), Callís, Gonzalo, Josep Cerdà (Ferran, 56′), Urri, Bigas i Terma (Manzano, 76′).

Nàstic de Tarragona: Manu Garcia, Pol Domingo, Trilles, Robert Simón, Elías, Andy, Montalvo, Quintanilla, Pablo Fernández, Tirlea i M.Álvarez. També han jugat Gorostidi, Josema, Pochettino, Valverde i De la Peña.

Gols: 1-0, Forgas (40′).

Àrbitre: Xavier Ariño Jiménez.

Incidències: partit corresponent als quarts de final de la Copa Catalunya Absoluta amb la presència de 662 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot.

Fotos: Pau González-UE Olot

Leave a Reply