Finalistes a l’Estany (UE Figueres 0-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot jugarà aquest dimecres la final del Torneig de l’Estany contra el Girona B després de vèncer a la UE Figueres per la mìnima. Un gol de cap del central del filial Mamudu en el primer minut va desequilibrar la balança davant d’un conjunt empordanès que també va disposar de les seves opcions, ben avortades per Arnau Fàbrega. Debut elèctric de l’extrem Saïdou Bah i bon paper dels joves del CF Sant Jaume Olot B en un partit per repartir minuts després de l’esforç de la Copa Catalunya.

Arribar i moldre. El defensa Muhamudou Touray, conegut com a Mamudu, va ser l’autor del gol de l’Olot en la seva estrena com a jugador del club. Arribat fa pocs dies de l’EF Garrotxa de 3a Catalana, el jove olotí de 28 anys va connectar una rematada de cap imparable després de la centrada de Jordi Xumetra (1′). Era tot just el primer minut, però la UEO va saber administrar la renda amb un onze farcit de joves i futbolistes del filial. Més oportunitats a les botes de Saïdou Bah, que també debutava i va deixar detalls del seu desequilibri i velocitat per banda dreta. També una de molt clara de Ferran Brugué després de l’assistència de Xumi, ahir capità. Per part del Figueres, dos gols anul·lats per fora de joc i una doble intervenció del porter llançanenc Arnau Fàbrega dins l’àrea petita per evitar mals majors.

Molts canvis a la represa i poques ocasions amb perill real. Una bona volea de Xumetra que es va escapar per sobre el travesser i un parell d’accions de Forgas i Josep Cerdà, que van sortir de refresc a la davantera. El conjunt figuerenc va intentar forçar l’empat a través de l’ex-Olot Xavi Ferrón, que ho va provar amb dues rosques ben intencionades que van fer volar Arnau Fàbrega. També Pimentel amb una rematada a boca de canó. Però el marcador no es va moure i l’Olot lluitarà aquest dimecres per aixecar el seu dotzè Torneig de l’Estany. Serà a partir de les 21.30h i contra el Girona B, que va superar el CE Banyoles per 0-2. Volem repetir títol com l’any passat! Som-hi!

FITXA TÈCNICA

UE Figueres: Quintanas, Rusu, Jorge Torres (c), Pimentel, Ferrón, Josu, Iker Díaz, Balaguer, Feru, Maximiliano i Pau Tubert. També van jugar Genís, Ayoub, Pepu, Adrian Ramírez, Casabó i Marc Reñé.

UE OLOT: Arnau Fàbrega, Ot Serrano, Mamudu, Saïdou Bah, Èric Vilanova, Xumetra, Marcillo, Ferran, Issa Cámara, Manzao i Forés. També van jugar Ayala, Forgas, Callís, Gonzalo, Josep Cerdà, Bigas i Terma.

Gols: 0-1, Mamudu (1′). 

Àrbitre: Va amonestar amb TG a Genís Balaguer, Maxi Rosales, Iker Díaz, Marc Reñé i Xavi Ferró (UEF) i a Marcilllo (UEO).

Incidències: partit corresponent a les semifinals de la 53a edició del Torneig de l’Estany al Municipal Miquel Coromina i Moretó de Banyoles amb uns 500 espectadors. 

Leave a Reply