Un cop letal (Espanyol B 1-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot fa un partit més que digne en l’estrena de la competició a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, però acaba condemnat per un gol de cap de Becerra en els últims minuts de partit. Els de Mandiola van dominar algunes fases i van tenir arribades interessants a les botes de Terma i Bigas. Actuació destacada sota pals d’Albert Batalla, que va salvar els mobles fins a l’acció fatídica del servei de cantonada. Propera jornada, visita del Teruel a l’Estadi Municipal.

Els petits detalls. Sona a tòpic però és el que marca i decideix en aquesta competició tan ajustada. Ahir, segurament davant del millor filial de la categoria, la UEO va competir de manera decent i a l’alçada de les circumnstàncies, tot i que el resultat final no va acompanyar. Domini inicial del filial perico però sense massa complicacions a l’àrea olotina. Només comptabilitzem una estirada de Batalla per desfer el tir de Dacosta des de la mitja lluna. Per a l’Olot, sensació de perill en les contres de Xumetra i amb Busquets fent de boia per quedar-se les pilotes d’esquenes. Una de bona, la de Callís internant-se a l’àrea frenat davant la sortida de Venteo. Menció especial per Albert Orriols “Urri”, debutant a la categoria, imperial al mig del camp en la distribució i recuperació.

A la segona meitat, pas endavant dels garrotxins amb tres oportunitats més importants, especialment la de Bigas, que després d’un control magnífic va disparar als núvols de Sant Adrià. També ho va provar Eloi Amagat amb un llançament directe de falta que va sortir a prop del travesser. I finalment Guillem Terma, el jove del planter, amb una volea ben intencionada que va rebotar en un defensa i va anar a còrner. A l’altra banda, l’Espanyol B també va ensenyar les urpes en un contraatac fulminant que entre Batalla i el travesser van poder avortar. El balaguerí es volia vestir d’heroi amb una altra doble intervenció sensacional, la segona fent-se gran a peus de Becerra, que ja cantava el gol. Sí que el va trobar al minut 87′ amb una rematada de cap innapel·lable a servei de cantonada. Una gerra d’aigua freda. Massa càstig per un Olot que va lluitar, còrrer i competir per almenys treure alguna cosa de profit de Sant Adrià. No va ser el cas, perquè el futbol es medeix per gols i el rival estar més encertat.

Toca passar pàgina, és tot just la primera jornada i aprendrem dels errors per crèixer i construir un equip més fort. I això s’ha de demostrar diumenge vinent, en plenes Festes del Tura, amb la visita del CD Teruel a l’Estadi Municipal. I tots vosaltres hi teniu un paper clau! Poc a poc i bona lletra!

FITXA TÈCNICA

RCD Espanyol B: Venteo, Gorjón, Alejandro Pérez, A. Roca, Becerra, Nabil (Romero, 84′), Dacosta (Mangada, 63′), Kenneth (Lancho, 75′), Roger Martínez, Recasens (Joan Puig, 75′) i Carvalho (Abde, 63′).

UE OLOT: Batalla, Carles Mas, Ayala, Eloi (c), (Cerdà, 88′), Callís, Urri, Gonzalo, Xumetra (Forgas, 60′), Manel, Bigas (Ferran, 88′) i Terma (Ot Serrano, 68′).

Gols: 1-0, Becerra (87′).

Àrbitre: Manuel Martínez Campillos. Va amonestar a Roger Martínez, Alejandro Pérez, Venteo (Espanyol B) i a Bigas, Urri i Ayala (UEO).

Incidències: partit corresponent a la primera jornada del campionat de lliga de Segona Federació amb la presència d’uns 500 espectadors a la CE Dani Jarque. 

Leave a Reply