Un nou impuls a la secció femenina de la UE Olot

Canvis importants en l’estructura del futbol femení de la Unió Esportiva Olot, que enguany comptarà amb un total de set equips, sis de base i l’amateur. Entra un nou coordinador, l’olotí Albert Cruz, amb la missió de donar un pas endavant a la secció a nivell de qualitat i categories. El Sènior Femení també estrena tècnic a la banqueta, el mexicà Eduardo Garcia, que estarà acompanyat per l’argentí Nelson Raviña a la preparació física. Els dos comparteixen idea de joc per dirigir una plantilla de garanties que vol recuperar la divisió perduda. 

Albert Cruz, coordinador UEO Femení

“Molt il·lusionats i amb molta feina, des de la directiva se’ns ha demanat intentar posar el futbol femení al mateix nivell que el masculí. Entrem amb molta dedicació i esperem que en pocs anys puguem tenir el femení on es mereix”.

“La feina és incrementar en volum i qualitat, és el que ens permetrà saltar divisions. Tot porta temps però el nostre objectiu ha de ser que les categories estiguin el més amunt possible i pujar el Sènior Femení de Segona Catalana”.

“Hem intentat mantenir el bloc del Sènior Femení tot i el descens de categoria. Hem incorporat peces importants per fer el salt com la Núria Soler o l’Anna Morchón, que venen de categories més altes. Els nous tècnics tenen molta experiència en la preparació física i anàlisi futbolística. Ens donaran un pas endavant per aconseguir els objectius”.

“Seguim la mateixa línia de l’Olot, tenim clar que el club té uns valors socials i esportius que pensem respectar i posar-los d’exemple allà on anem”.

Eduardo García, tècnic Sènior Femení

“És un nou repte important per a mi. Ho assumim amb responsabilitat i amb la idea de fer una bona feina. Tenim els objectius ben clars i som conscients que estem en un club de molta història. Venim amb totes les ganes i tota la força per treballar”.

“He tingut una mica de recorregut a Sud-Amèrica i he anat creixent per diverses categories fins arribar a la primera en diversos càrrecs. Ara em toca assumir la figura de tècnic”.

“El club ha fet un gran esforç per tenir una plantilla nombrosa, ben integrada i de molta qualitat. Ja hem realitzat els primers entrenaments i partits de pretemporada, tenim jugadores molt importants amb bona tècnica i físic. Estan molt compromeses amb el projecte, mostren una gran convicció per aconseguir els objectius”.

“Un sempre competeix amb la idea de guanyar, per això estem aquí. Sempre s’ha d’anar pas a pas i amb molt de treball per intentar arribar a dalt de tot”.

Nelson Raviña, segon entrenador Sènior Femení

“Fa quatre anys que formo part del club, és la segona etapa al Sènior Femení ja que el curs passat vaig estar al Juvenil A masculí”.

“Volia conèixer les intencions del nou projecte després de perdre la categoria. Vaig optar per acceptar i amb la idea de treballar el més professionalment dins de les circumnstàncies en les quals estem”.

“Les meves funcions són liderar tota la part física i donar un cop de mà com a segon entrenador de l’Eduardo, tenim una idea de joc molt semblant i és molt fàcil treballar amb ell. Conec les jugadores, conec una mica més el futbol femení a Catalunya”-

Leave a Reply