PRÈVIA J3: Endreceu-les

Després d’una derrota i un empat, la Unió Esportiva Olot es desplaça a Saragossa per enfrontar-se al CD Ebro aquest diumenge (12h, Aragón Deportes) amb el desig de tornar amb el tresor més preuat. Rival directe a la classificació que també ha sumat un un punt en dos partits i que es vol fer fort a La Almozara, escenari petit i de gespa artificial que ja hem trepitjat en els últims anys. Mandiola, content amb el joc però no amb els resultats, tindrà el dubte de Manel Busquets, amb una sobrecàrrega muscular. L’expedició surt aquest dissabte cap a territori aragonès amb l’única baixa d’Albert Blázquez. 

Buscant l’encert. Després de dues jornades sense veure porteria, la UEO té ganes de reivindicar-se en el primer desplaçament llarg del curs. No hi ha hagut gols però sí molts detalls interessants que conviden a l’optimisme; el bon treball defensiu (només un gol encaixat i en el minut 87′ a servei de còrner), la intensitat col·lectiva, la producció ofensiva i el compromís de tot el grup per a la mateixa causa. Falta el més difícil, l’efectivitat, endreçar les opcions que tinguem per donar sentit a la feina que es fa durant la setmana. Per aquest diumenge, Mandiola té l’únic dubte del davanter Manel Busquets, que ha patit una sobrecàrrega muscular durant un entrenament. A excepció del capità Albert Blázquez, la resta estan tots disponible i el tècnic basc n’haurà de triar 18 per viatjar a la capital d’Aragó.

El rival d’aquest diumenge és el Club Deportivo Ebro, club arlequinat fundat l’any 1942 i refundat el 1961. Un habitual de les últimes temporades a Segona Divisió B, des de la 2014-15 quan va aconseguir l’ascens a la categoria de bronze. Una plantilla dirigida per Raul Jardiel, que ha renovat aquest estiu després de signar una temporada brillant, lluitant fins a l’últim minut per entrar al play-off d’ascens a Primera RFEF i aconseguint fets històrics com la classificació a la Copa del Rey davant del Celta a la Romareda. Alguns dels reforços per aquesta campanya són Javi Sánchez (Formentera), Llamas (Adarve), Óscar Arroyo (Linense), Álvaro Santos (Majadahonda) o Andreu Arasa (Albacete). També ha arribat l’ex de l’Hospi Joel Lasso, més poder atacant al costat de Dani Salas o Eder Díez, amb passat al Lleida Esportiu. Un CD Ebro que va perdre precisament al Camp d’Esports en la primera jornada (1-0) i va empatar contra el Terrassa FC a La Almozara (1-1).

El partit, corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF, es disputarà aquest diumenge a les 12 del migdia al Municipal La Almozara-El Carmen. Es podrà veure en directe a Aragón Deportes (streaming) i a través de la nova plataforma Football Club, a més de la transmissió habitual de Ràdio Olot Esports. A la recerca dels tres primers punts de la temporada! Som-hi UEO!

BAIXES: Blázquez (lesió)

La prèvia de Manix

“Aterrant a la realitat que ens ha tocat viure. Estic molt content del treball però això no implica ser millors o pitjors que la resta. Hem tingut un inici en el qual hem jugat contra dos equips que van estar a punt de pujar de categoria. Vull veure el costat positiu de les coses. El nivell és molt alt, això no és Tercera Divisió”.

“No renunciem a ser competitius, en qualsevol moment podem marcar i guanyar. El que sé segur és que no abandonarem i que ningú ens passarà per sobre”.

“Aquesta temporada estem millor en el joc que en els resultats. Hem de funcionar en totes les facetes, cada partit sense guanyar l’obligació és major. Ja arribaran les victòries i la primera opció per reafirmar-nos a la categoria és aquest diumenge. Farem l’impossible per ser competitius i intentar guanyar”.

“El CD Ebro és un equip del nostre nivell, un perfil semblant i amb un camp que el fa molt perillós. Camp petit i de gespa artificial, tot i que no juguen molt directe. Ens hem d’adaptar a aquestes connotacions des del primer minut, no hi ha cap excusa. El més important és acostar-nos cadascú al nostre cent per cent”.

“Fa falta que l’equip jugui junt, tant defensant com atacant. Tothom s’ha de sentir important i protagonista, no només els davanters han de fer gols. El més important és fer equip i ser solidari, et dóna molta força”.

“Serem fidels al nostre estil, hem de ser nosaltres mateixos. El temps ens posarà al nostre lloc”.

Precedents

Una mica de cada en els tres precedents contra el CD Ebro. Una derrota, un empat i una victòria, precisament en l’última visita a territori aragonès (2019-20). Gols de Palomares (pp) i Alan Baró per al conjunt olotí (1-2).

Leave a Reply