Més agre que dolç (CD Ebro 1-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot veu com se li escapen dos punts a La Almozara de Saragossa després d’avançar-se amb un gol matiner d’Albert Orriols. A la represa, Ernest Forgas desaprofita una pena màxima comesa sobre Josep Cerdà i el CD Ebro pot igualar les forces amb una diana de Dani Salas en acció de joc directe. Un altre mastegot en els últims minuts que ens deixa encara sense la primera victòria del curs. Dos empats consecutius que s’hauran de fer bons a casa contra el Mestalla.

De regust amarg. La UEO visitava aquest migdia un dels camps més petits de la categoria, La Almozara-El Carmen. L’equip, però, s’ha adaptat bé a la idea d’un joc més físic, directe i de molta segona jugada. Lluita, intensitat i l’encert de cara a porteria. Jugada de Xumetra per banda dreta, la cedeix per Eloi Amagat, que centra al segon pal, on arriba Urri per creuar-la amb delicadesa (16’). Toca el pal i barraca del vigatà, la primera d’aquesta temporada. El CD Ebro també havia avisat abans en una clara acció d’Andreu Arasa que Batalla ha pogut salvar. Xumetra ha disposat d’un tir ajustat abans que els locals tornessin a la càrrega amb perill a servei de córner i una altra d’Arasa amb bona resposta de Batalla. La nota negativa d’aquest primer temps, la lesió muscular de Marc Castells que ha estat substituït per Sebas Coris. Una baixa que ha agreujat els problemes defensius amb les absències de Carles Mas i Aimar Moratalla.

Calia administrar la renda positiva a la represa, tot i que el CD Ebro no es cansava de bombardejar l’àrea olotina. Serveis de banda, centrades laterals, prolongacions i rematades per terra mar i aire que hem contingut amb ordre i rigor. Albert Batalla ha tornat a aparèixer amb un peu providencial. Poc després, una de boníssima per a Forgas després de l’assistència d’Eloi Amagat. Aquest cop s’ha ben lluït Joel Lairla, el porter local, per enviar-la a córner. L’entrada de Josep Cerdà ha donat una marxa més a l’atac olotí. Desequilibri i atreviment del pollencí, que ha marxat de tothom i ha forçat un penal que Ernest Forgas ha enviat directament a fora. Una autèntica llàstima, ja que del possible 0-2 s’ha passat en pocs minuts a l’1-1. Després que Batalla refusés amb encert una centrada enverinada, Dani Salas no ha perdonat en una altra penjada a l’àrea després de la pentinada d’Eder Diez (87’). Un altre cop ens els darrers minuts, una altra vegada que volen punts importants.

Com sempre, got mig ple amb el primer gol d’Albert Orriols amb partidàs inclòs, bons minuts de Cerdà a la represa i el segon empat consecutiu. Sumem a poc a poc però sumem, recompensa a l’esforç i entrega dels nostres jugadors. Ara han d’arribar les victòries, és primordial i necessari a nivell anímic i numèric. La buscarem diumenge que ve a casa contra el Valencia Mestalla. I ens heu d’acompanyar per començar a teixir el Fortí Olotí!

FITXA TÈCNICA

CD Ebro: Joel Lairla, Jorge Adan, Santigosa (Carlos Llamas, 78), Iván Elena (Joel Lasso, 45’), Eder Diez ©, Dani Salas, Álvaro Santos (Borja, 78’), Óscar Arroyo, Andreu Arasa (Javi Sánchez, 60’), Ramsés i Ibra Cámara.

UE OLOT: Batalla, Ot Serrano, Castells (Sebas, 21’), Ayala, Eloi Amagat © (Guillem Terma, 77’), Forgas, Callís, Gonzalo Pereira, Urri, Xumetra (Josep Cerdà, 61’) i Bigas.

Gols: 0-1, Urri (16’), 1-1, Dani Salas (87’).

Àrbitre: Álvaro Garcia Padilla. Ha amonestat a Álvaro Santos i Borja (Ebro) i a Gonzalo Pereira, Uri Ayala i Eloi Amagat (UEO).

Incidències: partit corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF amb la presència d’uns 250 espectadors al Municipal La Almozara-El Carmen.

Leave a Reply