CAMPANYA SOCIS: Nova promoció amb Bassols Energia

En el marc de la Campanya de Socis “Junts Més Amunt”, el directiu i vicepresident de Promoció Econòmica de la Unió Esportiva Olot, Enric Vila, va anunciar ahir una nova col·laboració amb Bassols Energia, empresa olotina comercialitzadora d’energia elèctrica. Es tracta d’una promoció enfocada tant per als nous socis del club, com als socis actuals i els que ja són clients de Bassols. Un descompte màxim d’uns 60€ en la factura de la llum que en alguns casos pot suposar fins a un 50% del carnet de soci. Més avantatges al carnet que s’afegeixen a les iniciatives de XARTIC i BonPreu Esclat.

“En un context de mercat on els preus de l’energia, del gas i de l’electricitat estan pels núvols, és d’agrair que aparegui una comercialitzadora de llum d’aquí, de quilòmetre zero, que mostri aquesta sensibilitat amb el club i ofereixi una proposta extraordinària per a la família de la Unió Esportiva Olot. Bassols, que ja col·labora amb l’entitat des de fa uns quants anys, es suma a un projecte de valors compartits i compromís recíproc per ajudar-nos a créixer” va assenyalar Enric Vila, vicepresident de Promoció Econòmica de la UE Olot.

Una promoció dirigida a tres tipus de públics; els que es volen fer socis de l’Olot, els que ja són socis de l’Olot i els que són socis i també ja són clients de Bassols Energia.

Convé ressaltar que es tracta d’uin descompte de 60€ sense cap tipus de permanència i independement de la tarifa i el consum. En molts casos, per exemple en un carnet de General, això pot suposar fins a un 50% de l’abonament. En breu, comunicarem la logística i els passos a seguir per acollir-se als avantatges de la promoció.

D’aquesta manera, Bassols Energia esdevé la tercera empresa que s’adhereix a la Campanya de Socis 2022-23 com ho han fet XARTIC i BonPreu Esclat. Tot plegat, per treure el màxim de suc al carnet de l’Olot i que fins i tot se’n pugui treure un benefici econòmic. Informa-te’n i aprofita-ho! Junts Més Amunt!

AVANTATGES SOCIS UEO 2022-23

 

Leave a Reply