PRÈVIA J4: Destapar-se

Després de dos empats consectius, la Unió Esportiva Olot desitja estrenar la casella de les victòries en la visita del Valencia Mestalla a l’Estadi Municipal (diumenge, 17.00h). Mandiola recupera efectius en defensa però té la baixa del lesionat Marc Castells. Al davant, un filial jove i de qualitat que arriba amb confiança després del triomf contra el Lleida Esportiu. 

Destapar-se. La UEO ha anat ensenyant la poteta en aquestes primeres jornades de lliga, però li falta donar l’empenta definitiva per enlairar-se. El futbol és un estat d’ànim i guanyar ho canvia tot, i més després de quedar-se amb un pam de nas a Saragossa quan el vent bufava a favor. Però vist en perspectiva, es va competir i es va sumar en un escenari peculiar. L’equip sap quina és la fòrmula i té les armes adients; personalitzant, per exemple, amb noms com Urri o Albert Batalla, brillant inici de curs el seu, i la irrupció de l’habilidós Josep Cerdà, més recursos ofensius en una categoria tremendament igualada. Pel que fa als efectius, Mandiola recupera Aimar Moratalla, Carles Mas i Manel Busquets respecte el partit de Saragossa. En canvi, però, perd a Manel Castells, dues setmanes de baixa per una ruptura muscular a l’isquio. El valencià i Albert Blàzquez són les dues úniques absències de la plantilla.

Aquest diumenge ens visita el Valencia Club de Futbol Mestalla, el filial del Valencia CF que va ser fundat l’any 1944, i compta amb més d’una quinzena de participacions a Segona B (fins i tot a Segona A en els anys setanta). El tècnic actual és l’ex-jugador professional Miguel Ángel Angulo, que després del seu pas pel juvenil del club “che”, la temporada passada va agafar les regnes del filial. Resseguint la tònica dels filials, aquest estiu hi ha hagut molts moviments a la plantilla. Incorporacions de joves com el pivot català Martí Soler (Terrassa), Simón (Rayo Cantabria), Tiago Ribeiro (Monaco) o Rodrigo (RM Castilla). També amb el retorn de jugadors amb un punt més d’experiència com el porter Emilio Bernad (Sabadell) i el migcampista Vicente Esquerdo (CD Castellón). Un Mestalla que arriba a Olot amb quatre punts obtinguts i rearmat moralment després de la victòria contra el Lleida Esportiu (1-0). Rodrigo Rodrigues va ser l’autor del gol en el 84’. Tot plegat després de caure en el primer duel a l’Antonio Puchades contra el CE Manresa (0-1) i repartir-se els punts amb el Terrassa (0-0).

El partit, corresponent a la 4a jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF, es disputarà aquest diumenge a partir de les 17.00h a l’Estadi Municipal d’Olot i en directe per Ràdio Olot Esports. És el moment de fer-nos forts a casa, és l’hora d’aconseguir la primera victòria! Acompanyeu-nos per fer-ho possible!

BAIXES: Castells i Blázquez (lesió)

La prèvia de Manix

“Les presses mai són bones i les notes al final de curs. No estem malament, som un equip recent ascendit i hem estat a l’alçada dels rivals i de la competició”

“Molt millor guanyar com més abans millor, a Saragossa ho vam tenir a la mà i no ho vam aconseguir. Tinc molta confiança en l’equip, els veig il·lusionats i em semblen els millors “

“Sé que diumenge competirem bé. Com més números tens, més a prop estàs del premi. Hem estat a prop de perdre i també de guanyar, cadascú té el que es mereix”.

“El Valencia Mestalla és un filial de Primera Divisió, tot el respecte del món. Són joves de molt nivell i juguen molt bé al futbol, són imprevisibles”

“Si volem ser algú i posar Olot al mapa hem de competir bé i no tenir por de ningú”.

“Hem de rebre l’ajuda de l’afició i contagiar-los. Tots els partits de casa hem de sortir favorits i fer l’impossible per guanyar i agradar a la gent”

“De tres partits només n’hem perdut un, és una altra lectura. Estem a prop de guanyar, hem de tenir un argument per defensar-nos. Hi haurà més alegries que desil.lusions”

Precedents

En els darrers anys, el Valencia Mestalla ha visitat en set ocasions la capital de La Garrotxa; quatre victòries locals, un empat i dues victòries visitants. De bon record són els dos últims enfrontaments, curiosament tots dos amb el mateix resultat, 1-0, i el mateix golejador, el central darniuenc Alan Baró. Pitjor cara ens va deixar el curs 18-19 amb triomf valencià (0-3), resultat que es va repetir de forma idèntica en el curs 2013-14 (0-3).

Leave a Reply