Déjà vu (UE OLOT 0-2 Valencia Mestalla)

La Unió Esportiva Olot torna a quedar-se amb un pam de nas després de fallar un penal i desaprofitar ocasions clares en la primera meitat. El Valencia Mestalla, tremendament efectiu, s’emporta els tres punts de l’Estadi Municipal amb gols de Fran Pérez i Gozálbez a la represa. Seguim sense trobar l’encert ni el camí de la victòria després de quatre jornades disputades. Ho tornarem a intentar diumenge vinent al camp de la Peña Deportiva d’Eivissa. 

Amb la mateixa pedra. Com la setmana passada a Saragossa, la UEO ha tornat a malbaratar una oportunitat d’or per sumar els tres primers punts de la temporada. Aquest cop, però, ni recompensa mínima. Primera meitat de domini visitant però de més perill olotí, especialment per la banda de Callís. Molt bagatge ofensiu; centrada enverinada d’Eloi, tir creuat de Forgas, dues accions clares de Josep Cerdà i una rematada de cap d’Uri Ayala quan només l’havia d’acompanyar. Abans del descans, una altra opció manifesta per a Ot Serrano, que ha disparat massa alt en una bona jugada col·lectiva. Per part del Valencia, només un tir des de la frontal de Rodrigo, fàcil per a Batalla. Les arribades hi eren, calia trobar l’encert.

I a més si se’ns posava tan bé com una altra pena màxima. Un penal novament forçat per Josep Cerdà, que ha marxat amb habilitat dels defenses i l’han fet caure. Aquest cop, ha estat Eloi Amagat qui ha agafat la responsabilitat, però el porter Emilio Bernad li ha endevinat les intencions. Aquesta acció ha passat factura anímicament, ha fet mal als jugadors. I més encara quan Fran Pérez ha clavat l’0-1 en una ràpida transició (52′). Interceptació a zona de mitjos, bola filtrada a l’espai i es fa una autopassada per superar Batalla. Manix ha tirat de tots els recursos ofensius que tenia però tampoc hi ha hagut manera. Ni amb Xumetra, Manel, Ferran i Forgas no hem estat capaços de perforar la xarxa rival. Qui sí ha tingut èxit ha estat Gozálbez, que ha sorprès Batalla amb un tir al pal del porter després d’una altra contra fulgurant (84′). No hi ha hagut lloc per a la reacció, tot i que Xumi ha enviat una falta directa al pal.

Segona derrota de la temporada que ens deixa en posicions de descens. Cal revertir aquesta dinàmica i trobar l’efectivitat de cara a porteria, és part del futbol però hi hem de posar remei. Agraïts als quasi 800 espectadors que ens han acompanyat en aquesta tarda desafortunada. Treballarem per obtenir millors resultats i solucionar els errors provocats. Propera parada, diumenge vinent al camp de Santa Eulàlia del Riu contra la Peña Deportiva. Hem d’anar-hi a buscar els tres punts!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Carles, Ot Serrano (Terma, 68′), Ayala, Eloi (c) (Ferran, 68′), Forgas, Callís, Gonzalo (Manel, 59′), Urri, Josep Cerdà (Xumetra, 59′) i Bigas.

Valencia Mestalla: Bernad, Facu, Tàrrega, Muñoz (Yellu, 82′), Martí Soler, Alemañ (Gozálbez, 73′), Marí, Rodrigo (Diego López, 65′), Joseda (c), Guerra (Iranzo, 82′) i Fran Pérez (Hugo, 73′).

Gols: 0-1, Fran Pérez (52′), 0-2, Gozálbez (84′).

Àrbitre: Alejandro Sánchez Alba. Ha amonestat a Ot Serrano, Urri (UEO) i a Rodrigo i Marí (Mestalla).

Incidències: partit corresponent a la quarta jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF amb la presència de 786 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot.

Fotos: Pau González-UE Olot

Leave a Reply