PRÈVIA J7: Continuïtat

Després d’alliberar-se amb un triomf balsàmic contra el Formentera, la Unió Esportiva Olot es desplaça aquest diumenge (12.00h) a la capital del Bages per buscar els primers tres punts fora de casa. L’espera un CE Manresa de Ferran Costa en posicions de play-off i que encara no ha perdut aquest curs. Un vell conegut de Tercera RFEF al qual ja vam poder superar en l’últim precedent al Congost. Carles Mas, baixa confirmada per a Manix Mandiola. 

En volem més. En el món del futbol ja se sap que el més difícil no és guanyar sinó tornar a guanyar. Les famoses dinàmiques o ratxes que marquen l’estat d’ànim dels equips durant la temporada. L’Olot ja ha posat els fonaments amb la victòria contra el Formentera. Porteria a zero i efectivitat ofensiva, el que es venia demanant per començar a sumar. Solidesa, esperit de sacrifici col·lectiu i que flueixi el talent a davant. Xumetra, Cerdà, Busquets i companyia han crescut en confiança i això s’ha de notar en les següents oportunitats. Ha de ser un punt d’inflexió, l’inici d’una trajectòria que ens tregui del perill i ens situï en una posició més còmoda. El banyolí Carles Mas, amb molèsties al genoll, s’afegeix a les baixes de Marc Castells i Albert Blázquez.

El rival d’aquest diumenge és el CE Manresa, un vell conegut de la Tercera RFEF. Club fundat l’any 1906 sota el nom de Manresa Football Club, que al 1909 es va fusionar amb el Catalònia Esports Club per crear l’actual CE Manresa. Tercera temporada amb Ferran Costa a la banqueta i un bloc continuïsta del campió del curs passat a Tercera RFEF.  Això sí, amb alguns retocs a la part ofensiva com Jaume Pascual (Badalona), Joel Priego (Terrassa), David Acedo (Vilafranca) o el de Joanetes Adrià Casanova (Peralada). Amb l’inèrcia de l’ascens, l’arrencada ha estat per emmarcar: 12 punts amb tres victòries i tres empats (vuit gols a favor i quatre en contra). Invicte aquest curs i amb només dues derrotes acumulades en l’últim any, precisament una contra l’Olot (0-3) i l’altre contra el Castelldefels (0-2). Entramat defensiu amb poques fissures i pòlvora al davant amb els Javi López, Noah Baffoe i companyia.

El partit, corresponent a la setena jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF, es disputarà aquest diumenge a partir de les 12 del migdia al Municipal El Congost. Es podrà seguir, com sempre, en directe per Ràdio Olot Esports. El preu de l’entrada visitant és de 15€ i esperem que l’afició ens faci costat en el desplaçament més proper de la temporada. Busquem la segona victòria i la primera fora de casa! Fem-ho possible, acompanyeu-nos!

BAIXES: Carles Mas, Castells i Blázquez (lesió)

La prèvia de Manix

“L’equip necessitava la victòria, ni abans érem tan dolents ni ara som tan bons. Estem en una lìnia d’intentar trobar la normalitat, ser nosaltres mateixos. Guanyar un partit és un bàlsam, era necessari per afrontar el següent partit amb menys dubtes”.

“Quan entres en una ratxa negativa costa sortir-ne. Ara que n’hem agafat una de bona intentarem allargar-la davant d’un rival que té uns números espectaculars”.

“Anirem a guanyar el Manresa, estic convençut que competirem bé. Hem de treure la millor versió de cadascú, tothom se sent important, hem jugat els 18 futbolistes en les últimes jornades. Tenim gent bona de la categoria i un format d’equip, l’autoestima de l’equip és cada vegada més gran”.

“Intentarem treure optimitzar els minuts i treure el màxim partit de la plantilla. Vull tenir-los a tots actius i que pensin tots que poden jugar de titulars”

“El Manresa em sembla un molt bon equip i ja va demostrar perquè va guanyar la lliga. Alguna cosa faran bé a part de tenir bons jugadors. És un equip honrat i que defensa junts, a davant té gent que lluita i bons rematadors. Un equip de la categoria amb bons números, manté quasi la mateixa plantilla del curs passat”.

Precedents

Els Manresa-Olot a la capital del Bages ens deixen un total de 5 victòries, 9 empats i 9 derrotes per a la Unió Esportiva Olot. Això sí, amb el bon regust de l’última visita al Congost el curs passat (0-3). Gols de Kilian Villaverde, Uri Pérez (pp) i Sergi Arranz per als d’Albert Carbó.

Leave a Reply