Massa càstig (CE Manresa 1-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot encaixa una nova derrota al Congost davant d’un CE Manresa que ha rendibilitzat al màxim les seves ocasions. Jaume Pascual, després d’una bona acció de Noah, ha signat l’únic gol d’un matx en el qual els locals també han errat un penal. Els de Mandiola ho han intentat amb canvis ofensius, més arribades i moments de bon futbol, però no han trobat el camí de porteria. Proper enfrontament, Terrassa a casa. 

Un altre cop, sense premi. La UEO no ha pogut sumar cap punt en la seva visita al CE Manresa, que encadena ja 18 partits sense conèixer la derrota. Ha estat un partit igualat i amb poques oportunitats a les dues àrees. L’Olot ha començat pressionant i portant el control durant els primers minuts. El Manresa buscava generar perill amb pilotes llargues a l’esquena de la defensa, intentant treure petroli de les pentinades de Javi López i la velocitat de Noah. Precisament Noah ha estat objecte de penal per Uri Ayala en una agafada dins l’àrea. L’ha xutat Pelegrín i l’ha enviat directament al pal dret de la porteria de Batalla. Pocs minuts després, una altra bona jugada de Noah l’ha culminat Jaume Pascual per obrir la llauna amb un tir creuat (34′). Aquí ens ha faltat contundència i atenció per frenar aquesta ràpida maniobra. L’Olot també ha disposat de les seves opcions, especialment un tir de Xumetra que ha blocat Pulido i una altra assistència magistral d’Eloi per a Xumi, que ha fallat en el control. Ferran Brugué, de nou a l’onze titular, s’ha barallat amb tota la defensa bagenca i ha generat espais interessants des de la punta d’atac. La mala notícia, la lesió muscular de Sebas Coris, que ha estat rellevat per Josep Cerdà.

Els olotins han sortit decidits a buscar l’empat a la represa. Sobretot han trobat forat a la banda de Cerdà, que ha cuinat una jugada personal que Ferran Brugué ha executat per sobre el travesser. El pollençí n’ha tingut una altra de bona des de la frontal després de l’acció de Xumi. Un tir potent que Pulido, ben col·locat, ha pogut aturar. Mandiola ha posat tota la carn a la graella amb l’entrada de Manel, Forgas i més endavant de Saïdou Bah. Els manresans, però, s’han defensat bé i han sortit amb criteri a la recerca del segon. Ja en temps afegit, Èric Callís ha tingut l’empat a les seves botes després de la centrada de Bigas. El cacau del bianyenc des de la frontal ha marxat desviat i l’Olot no ha pogut seguir amb la dinàmica positiva iniciada diumenge passat.

Una pedra del camí, sempre n’hi hauran. Hem de seguir amb la mentalitat positiva per afrontar la visita del Terrassa FC, un rival directe a la classificació. A l’Estadi Municipal ens hem de fer forts i ja tenim la recepta del partit del Formentera. Hem rebut un altre mastegot, però tenim orgull i sabem com aixecar-nos. Endavant, equip! Ho tornarem a fer!

FITXA TÈCNICA

CE Manresa: Pulido, Sureda (Acedo, 77′), Putxi (c), Moha, Noah, Joel Priego (Iglesias, 77′), Jaume Pascual (Darbra, 67′), Aschalew (Cuello, 63′), Marc Martínez (Alex Sánchez, 67′), Javi López i Pelegrín.

UE OLOT: Batalla, Ot Serrano (Saïdou, 75′), Ayala, Eloi (c) (Manel, 55′), Callís, Sebas (Josep Cerdà, 40′), Gonzalo, Urri, Xumetra (Terma, 75′), Bigas i Ferran (Forgas, 55′).

Gols: 1-0, Jaume Pascual (34′). Ha amonestat a Noah, Putxi i Marc Martínez (CEM) i a Uri Ayala (UEO).

Àrbitre: Daniel David Baigues Dones.

Incidències: partit corresponent a la setena jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF amb la presència d’uns 500 espectadors al Congost, una quarantena vinguts des de la Garrotxa. 

Leave a Reply