Jonathan Risueño és l’escollit

Jonathan Risueño és el nou entrenador de la Unió Esportiva Olot en substitució de Manix Mandiola. El tècnic valència, de 39 anys, ha dirigit al CE L’Hospitalet, amb qui va aconseguir l’ascens a Segona B, i també al Bogotá FC de Colòmbia. Risueño, que debutarà aquest dissabte a la Copa del Rei contra el Levante UD, serà presentat aquest dijous a l’Estadi just després de l’entrenament. 

Jonathan Risueño Luján (Alborache, 1982) va ser jugador professional en clubs com Sevilla B, CD Logronés o Valladolid B abans de fer el salt als despatxos, i posteriorment a les banquetes. Va ser director esportiu del Torrevieja (2015) i del CE L’Hospitalet (2016-19), amb el qual també va exercir com a tècnic del primer equip (2019-2021). En el seu primer any, va proclamar-se campió de lliga de Tercera Divisió, obtenint l’ascens a Segona Divisió B. Amb ell, l’Hospi també va conquerir la Copa Catalunya Absoluta per primer cop en la seva història. La seva última experiència a les banquetes va ser a principis d’aquest 2022, quan va fer-se càrrec del Bogotá Futbol Club de la categoria Primera B de Colòmbia.

Risueño, que ja ha tingut una primera presa de contacte amb la plantilla i la resta del cos tècnic, serà presentat avui a les 12.30h després de la sessió d’entrenament a la sala de premsa de l’Estadi Municipal. L’acompanyaran el president Joan Agustí, el vicepresident esportu Dionís Cros i el director esportiu Sergi Raset.

Benvingut al club, Jonathan! Sort i èxits en aquesta nova etapa que obrim avui!

Leave a Reply