S’imposa la lògica (UE OLOT 0-4 Levante UD)

El Levante UD plasma la seva superioritat des de bon principi i la Unió Esportiva Olot s’acomiada de la Copa del Rei davant de més de 1200 espectadors a l’Estadi Municipal. Contundència ofensiva amb gols de Soldado (2), Marc Pubill i Aimar en pròpia porteria, tots a la primera meitat. Millora a la represa amb més pilota i arribades a l’àrea visitant en el debut de Risueño a la banqueta. Dimecres, semifinals de la Copa Catalunya contra l’Andorra.

Amb ben poca història. Les categories hi són per alguna cosa i el Levante UD, per plantilla i per historial recent, és un ferm candidat a tornar a Primera Divisió. El conjunt granota va voler evitar qualsevol tipus d’ensurt i va sortir prement l’accelerador. Soldado, després d’una refús desafortunat de Callís, va signar el primer just arrencar (5′). El mateix davanter, contrastadíssim a l’elit, va obrir l’escletxa amb una maniobra brillant dins l’àrea (26′). Poc després, el jove Marc Pubill també es va apuntar a la festa amb un altre gran xut al pal curt de Batalla (32′). Per si no n’hi hagués prou, Aimar es va fer el quart en un contraatac fatídic (35′). No obstant, l’Olot va competir i ho va intentar, especialment per la banda de Saïdou Bah, el millor amb la seva velocitat i atreviment. Tot plegat, en una bonica tarda amb gran ambient a l’Estadi, més de 1200 aficionats aplegats per gaudir de la màgia de la Copa.

La represa va ser diferent, potser també perquè el Levante es va relaxar amb el còmode avantatge i l’Olot va jugar sense complexos, començant a deixar detalls de l’estil de joc que vol Jonathan Risueño, que ahir debutava a la banqueta de l’Estadi Municipal. Més joc per bandes i més perill ofensiu amb tirs d’Ot Serrano i Sebas Coris, una altra bona notícia, la tornada del tossenc al terreny de joc. Un segon temps amb ball de canvis, minuts per joves com Manzano i Forés amb una UEO més ordenada i protegida que va impedir que la golejada fos més àmplia.

S’acaba l’experiència a la Copa del Rei amb un resultat potser massa ampli davant d’un rival de primer nivell. Dimecres ens toca les semifinals de la Copa Catalunya contra un altre de Segon A, el FC Andorra de Sarabia i Carlos Martínez. Serà a partir de les 19.15h a l’Estadi Municipal. Us hi esperem!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Aimar, Ot Serrano (Manzano, 76′), Eloi (c) (Terma, 56′), Callís, Gonzalo, Urri, Xumetra (Forgas, 56′), Manel (Sebas, 56′), Bigas i Saïdou (Forés, 66′).

Levante UD: Femenías, Franquesa, Rober Pier (c), P. Martínez (Montiel, 76′), Wesley (Hugo Redón, 76′), Pepelu (Iborra, 63′), Soldado (Bouldini, 63′), Cantero, R.Brugué (Rober Ibañez, 45′), Marc Pubill i C.Giménez.

Gols: 0-1, Soldado (5′), 0-2, Soldado (26′), 0-3, Marc Pubill (32′), 0-4, Aimar Moratalla en pròpia (35′).

Àrbitre: Mateo Busquets Ferrer. Va amonestar a David Bigas i Urri (UEO).

Incidències: partit corresponent a la primera ronda de la Copa del Rei 22-23 amb la presència de 1219 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. En la prèvia es va fer un reconeixement al TEA Garrotxa entregant-los un donatiu de 1250€ del Campus d’estiu de la Fundació UE Olot. 

Fotos: Pau González-UE Olot

Leave a Reply