Jordi Masó, nou directiu de la UE Olot

Jordi Masó, exjugador del primer equip durant quatre temporades, s’incorpora com a vocal al Consell d’Administració de la Unió Esportiva Olot. El fontcobertí s’ocuparà de temes socials i econòmics. Una entrada pendent de ratificació en la propera Junta d’Accionistes del club. Ben tornat a la casa, Jordi!

Declaracions de Jordi Masó

“Entro amb molta il·lusió, sempre m’he sentit molt identificat amb el projecte de futbol social i integrador arrelat de l’Olot. Quan en Joan Agustí m’ho va proposar tenia clar que, si m’ho podia combinar amb la feina, ho acceptaria”.

“De moment ajudaré a la Nuri Fité en l’apartat social. Creiem que el futbol és un mitjà transformador molt potent, i a través d’aquest podem fomentar la integració de diferents col·lectius de vegades oblidats”

“Un dels punts pendents és trobar una data per celebrar el partit de Càritas contra el Barça B, en el qual tota la recaptació va destinada a l’entitat social. N’estic segur que serà una festa i emplenarem l’Estadi”

Leave a Reply