PRÈVIA COPA CAT: A les portes d’una final

La Unió Esportiva Olot disputa aquest dimecres (19.15h) les semifinals de la Copa Catalunya davant d’un altre conjunt de Segona A, el FC Andorra de Piqué i Éder Sarabia. Segona oportunitat per veure les evolucions de Jonathan Risueño a la banqueta abans del partit més important, diumenge contra el Deportivo Aragón. Demà a l’Estadi, cita ben especial amb el retorn de Carlos Martínez, consolidat a la divisió de bronze. 

Una altra copa, una altra història. Després de caure contra el Levante UD en la primera fase de la Copa del Rey, la UEO té aquest dimecres un altre compromís fora del campionat de lliga. I aquí hi ha en joc un bitllet per a la gran final de la Copa Catalunya, el torneig de casa nostra i que no hem pogut alçar en cap ocasió. Un Olot que pel camí recordem que aquest estiu va eliminar al CE Europa a vuitens (1-0) i al Nàstic de Tarragona a quarts (1-0) amb Ernest Forgas com a executor (2 gols). Serà, doncs, el segon matx amb Jonathan Risueño com a tècnic i ja haurà tingut més dies per començar a fer assimilar conceptes tàctics i implementar la seva idea de joc. Pel que fa a la llista, el valencià podria recuperar a Uri Ayala però encara no a Josep Cerdà. També perd a Saïdou Bah, convocat amb la selecció de Guinea per un amistós a Marroc.

El rival d’aquest dimecres és el FC Andorra, club del Principat fundat l’any 1942. Ha disputat gairebé una vintena de temporades a Segona Divisió B i aquesta és la primera a Segona A després de l’ascens de Primera RFEF. Els d’Eder Sarabia ocupen la desena posició de la divisió de plata amb 21 punts, a només quatre del play-off d’ascens. Una plantilla amb molts ex del Barça com Jandro Orellana, Mika Mármol, Dani Morer o Adri Vilanova. Potencial atacant important amb Jacobo, Bakis, Marc Fernández, Germán Valera o el nostre estimat Carlos Martínez, triomfant a Segona A amb 36 anys i quatre gols marcats.

El partit, corresponent a les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta, es disputarà aquest dimecres a les 19.15h a l’Estadi Municipal d’Olot i es podrà seguir en directe per Ràdio Olot. Us esperem per animar l’equip i aconseguir passar a la final! Tots a l’Estadi!

BAIXES: Cerdà, Carles, Blázquez i Castells (lesió), Saïdou (selecció).

Precedents

Un únic precedent en lliga entre Olot i Andorra a l’Estadi Municipal. Victòria clara dels olotins (3-0) en el curs 2020-21 amb dianes de Jordi Xumetra (2) i Juan Delgado. També en un amistós a les instal·lacions de Royalverd amb dues dianes més de Xumi (2-0).

Leave a Reply