No hi ha manera (UE OLOT 1-2 Deportivo Aragón)

Nova derrota de la Unió Esportiva Olot a casa contra el Deportivo Aragón, que s’ha avançat ben aviat amb un gol de Naranjo. Primera meitat de clares ocasions visitants amb dos tirs al pal i molt de perill en contraatacs. A la represa, els olotins han estat millor amb pilota però l’expulsió de Bigas ha condicionat el desenllaç. Fabio Conte, en una altra transició, ha obert l’escletxa. En temps afegit, Sebas Coris ha retallat diferències en un penal comès sobre Manel Busquets. Debut amarg de Jonathan Risueño a la banqueta en una tarda gèlida amb 640 espectadors a l’Estadi. Propera parada, Alzira. 

Difícil d’assimilar. Tercera derrota consecutiva de la UEO com a local, on no troba la manera ni el camí de començar a obtenir resultats positius per escapar de les últimes places de la classificació. Avui teníem davant un rival força directe, només quatre punts per sobre, que ha resultat ser molt perillós en els contraatacs a l’esquena de la defensa. Els aragonesos han vist porteria ben aviat en una passada filtrada per a Naranjo, el seu pitxitxi, que s’ha regirat davant de Gonzalo i ha pogut batre Arnau Fàbrega (12′), que avui s’estrenava en lliga. Primera meitat de moltes pèrdues olotines en la zona de creació i oportunitats clares del filial del Real Zaragoza com un tir al pal de Rastrojo, un travesser de Naranjo i una altra que ha salvat Aimar sota pals. L’Olot s’ha despertat amb un xut ajustat de Xumetra i sobretot una rematada amb la testa d’Uri Ayala, per sobre el travesser.

A la represa, els garrotxins han posat una altra marxa per tal de buscar l’empat. Centrada d’Aimar i cop de cap creuat de Forgas que ha obligat a intervenir a Calavia. Però poc després, decisió polèmica amb l’expulsió a David Bigas per vermella directa. L’àrbitre ha considerat que la puntada de l’empordanès al rival s’ha excedit dels límits i l’ha enviat al carrer. Molt condicionats per aquesta decisió, l’Olot ho ha seguit intentant amb orgull i caràcter. Ha mogut la bola amb més criteri i han arribat bones ocasions amb homes de refresc; una acció de Terma i una altra de Ferran Brugué, al lateral de la xarxa. Però qui ha marcat primer ha estat el Deportivo Aragón en una altra contra fulgurant. Fabio Conte ha finalitzat a plaer després de desfer-se d’Uri Ayala (88′). Encara hi ha hagut una mica d’emoció amb el penal transformat per Sebas Coris en temps afegit (91′). Una acció clara sobre Manel Busquets, un dels més actius en el dia d’avui.

Creu i ratlla, avui no ha sortit bé però no ens podem rendir, el camí és molt llarg. Cal seguir treballant i assimilant les idees del nou míster, Jonathan Risueño, que avui ha debutat en competició de lliga a l’Estadi. Hem d’aprendre dels errors i corregir aquesta fragilitat defensiva. Hi som a temps, dissabte a Alzira hem de demostrar que encara hi tenim molt a dir. Som-hi Olot!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Arnau, Aimar (Ferran, 67′), Ayala, Eloi (c) (Terma, 56′), Forgas (Èric Vilanova, 56′), Callís, Gonzalo, Urri, Xumetra (Sebas, 67′), Manel i Bigas.

Deportivo Aragón: Calavia, Andrés Borge (c), Vaquero, Rastrojo (Cortés, 75′), Iván Castillo, Cuenca (Jay, 62′), Saturdey, Opere, Guillem Naranjo (Conte, 83′), Luna (Sebastián, 62′) i Raúl Rubio.

Gols: 0-1, Naranjo (12′), 0-2, Conte (88′), 1-2, Sebas de penal (91′).

Àrbitre: Thierry Torres Rodríguez. Ha amonestat a Uri Ayala i Terma (UEO) i a Naranjo, Vaquero, Jay, Rubio i Borge (Dep. Aragón). Ha expulsat a David Bigas amb TV directa.

Incidències: partit corresponent a la jornada 11 del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF amb la presència de 640 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Abans de començar s’ha fet un reconeixement a Manxa, un dels patrocinadors principals del primer equip, amb la presència de Quim Agustí de Manxa.

Fotos: Nuri Marguí-UE Olot

 

 

Leave a Reply