Respostes (CD Ibiza 1-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot encadena el segon empat consecutiu, un punt de regust agredolç després de desaprofitar una pena màxim en els últims minuts. El CD Ibiza s’ha avançat a la primera part amb gol de penal de Juan Antonio Sánchez, però l’Olot ha estat molt millor a la represa i ha respost amb diana d’Ernest Forgas, la segona en els tres últims partits. Els de Risueño han disposat de les millors oportunitats, però Marcos Contreras ha endevinat les intencions de Jordi Xumetra. Proper partit, diumenge a casa contra el Mallorca B.

Sota una intensa pluja, el CD Ibiza i la UEO s’han repartit els punts en dues parts molts diferenciades a nivell de joc i bagatge ofensiu. Primer temps més igualat i decantat pels locals, que han insistit més a l’àrea d’Albert Batalla, especialment amb l’esquerra de Pepe Bernal, que ho ha provat de córner directe i també des de la distància. En el bàndol olotí, el més actiu ha estat Saïdou Bah per la banda dreta, connectant amb Josep Cerdà i Manel en una acció que el porter Marcos ha estat molt atent. Qui s’ha posat per davant ha estat el conjunt balear aprofitant un penal comès per David Bigas, que ha tocat la pilota amb les mans en una jugada prolongada en servei de banda. El davanter Juan Antonio Sánchez no ha fallat des dels onze metres (34′).

Temps de descans per reflexionar i buscar solucions. Novament, l’Olot ha mostrat una gran capacitat de resposta per capgirar la situació, primer empatant i després mereixent la victòria amb el joc ofensiu desplegat. Ha estat clau l’entrada d’Ernest Forgas al descans; just començar ja n’ha enganxat una de primeres i a la segona no ha perdonat. Centrada de Sebas Coris, la pentina Ferran Brugué (també de refresc) i apareix Forgas amb la canya a punt per signar les taules (65’). Quedava un món i l’equip es regenerava d’energia i confiança, estava clar que avui sumàvem a domicili, estava per veure si era un punt o bé el premi gros. D’arribades per fer-ho possible no n’han faltat; Ferran, Èric Callís, Urri i Jordi Xumetra. L’empordanès no ha pogut transformar un llançament de penal comès sobre Ferran Brugué. Contreras ha aturat el xut i ens ha deixat amb la mel als llavis, seguint amb la malastrugança des d’aquesta posició. Ho hem intentat fins al final de totes les maneres, també el CD Ibiza que en uns últims minuts de bojos hauria pogut fer el 2-1. Batalla, molt fiable, ha evitat qualsevol ensurt de darrera hora.

Hem tornat a reaccionar, aquesta és l’única via possible per sortir d’aquesta situació. Hem tornat a puntuar, el segon consecutiu, i això ens fa créixer la moral i l’autoestima com a grup. Lluitem, competim i traiem recompensa. Seguim confiant en la permanència i ens toca enganxar una sèrie de victòries. La buscarem diumenge vinent, a les 12 del migdia, contra el Mallorca B. Feu-nos costat a l’Estadi Municipal en l’últim partit de l’any!

FITXA TÈCNICA

CD Ibiza: Contreras, Adell, Murua, Jaume Villar (Guzmán, 88′), Bernal, Juan.A Sánchez, Marc Mas, Toni Penyafort (Salguero, 70’) Pol Ballesteros (Marín, 88′), Espínola i Pau Pomar.

UE OLOT: Batalla, Aimar ©, Èric Vilanova, Callís, Sebas (Xumetra, 67’), Gonzalo, Urri, Josep Cerdà (Ferran, 52’), Manel (Forgas, 45’), Bigas i Saïdou.

Gols: 1-0, Juan Antonio de penal (34’), 1-1, Forgas (65’).

Àrbitre: Enrique Parejo Nieto. Ha amonestat a Enric Tarrés (CD Ibiza) i a Manel, Bigas, Èric Vilanova i Saïdou (UEO).

Incidències: partit corresponent a la jornada 14 del campionat de lliga del grup 3 de Segona RFEF amb la presencia d’uns 200 espectadors a l’Estadi Municipal Can Misses 3.

Leave a Reply