Presentat el Partit Càritas d’aquest dijous a l’Estadi

Aquest migdia la Unió Esportiva Olot ha renovat per onzè any el conveni de col·laboració amb Càritas Garrotxa, un gest que ha servit per presentar el partit solidari d’aquest dijous a l’Estadi contra el FC Barcelona Atlètic. L’acte ha comptat amb la presència del president de Càritas Garrotxa, Carles Oller, que ha agraït novament el compromís del club, i del president de l’Olot Joan Agustí, content de participar un any més a la causa benèfica, i del capità besaluenc Albert Blàzquez, orgullós de lluir el patrocini invers de Càritas a la samarreta del primer equip i futbol base.

Joan Agustí, president de la Unió Esportiva Olot

“Pretenem fer un futbol que a més d’aportar un valor esportiu aporti un valor social. L’Olot té tres compromisos: esportiu, formatiu i social. Fruït d’això tenim convenis amb entitats socials com Integra, TEA Garrotxa, Banc de Teixits i Sang i Càritas Garrotxa”

“Càritas és una entitat que fa una feina impressionant, i més aquests dies. Els alts i baixos de l’economia i els processos migratoris provoquen situacions complicades a nivell econòmic. Quan s’arriba en aquest punt, Càritas dóna la mà i intenta fer-los un dia a dia més suportable”

“El partit solidari no es va poder realitzar a l’estiu per la tempesta que va caure i el recuperarem aquest dijous 29 de desembre. Des d’aquí demanen a tots els olotins a participar d’una festa per posar el granet de sorra per Càritas i la seva feina, que servirà per a beneficiar a moltes persones que viuen molt a prop nostre”.

Carles Oller, president de Càritas Garrotxa:

“Agraïts per l’acció social que desenvolupa la Unió Esportiva Olot, fent costat a entitats que treballem en aquesta mateixa línia”

“Tenim un club d’aquesta entitat al nostre costat és encoratjador i un compromís d’intentar donar resposta i fer costat a les persones”

“D’ençà de la crisi hi ha hagut 300.000 persones que s’han afegit al carro de la necessitat urgent. Tots la patim i vivim de prop d’una manera o altra des de la butxaca de casa i de la gent de la nostra comarca”

“Agraeixo la possibilitat d’altaveu que ens dóna la Unió Esportiva Olot i de fer públic la tasca que fan els voluntaris de Càritas, que són prop d’uns 200 amb més de 1200 hores mensuals comptabilitzades”

“Això s’ha de posar en valor amb l’aportació de la UE Olot com el partit solidari i el logo a la samarreta, que ens dóna visibilitat al treball. Només tenim paraules d’agraïment, no només són paraules sinó que són fets”

Albert Blázquez, capità de la Unió Esportiva Olot

“Com a jugadors, ens agrada i ens motiva fer aquest partit, i més contra un rival de superior categoria com és el Barça Atlètic. Volem que la gent es senti orgullosa de nosaltres”

“Animem a la gent d’Olot i comarca a aportar el seu granet de sorra i que vinguin a l’Estadi per la festa que es viurà”

“Com a entrenador del futbol base i jugador del primer equip sento orgull de dir que portem el logo de Càritas Garrotxa a la samarreta”

 

Leave a Reply