Victòria solidària (UE OLOT 1-1 FC Barcelona Atlètic)

La Unió Esportiva Olot recapta un total de 3565€ en el partit benèfic de Càritas Garrotxa contra el FC Barcelona Atlètic. Gairebé uns 600 espectadors es van aplegar a l’Estadi Municipal per col·laborar amb la causa solidària i gaudir d’un bon espectacle futbolístic. Empat en el marcador amb dianes a la segona part d’Ernest Forgas, a servei de cantonada d’Eloi Amagat, i del blaugrana Víctor Barberà, culminant una acció trenada dins l’àrea. 

A destacar les bones intervencions del porter llançanenc Arnau Fàbrega i el retorn del migcampista valencià Marc Castells després de més de tres mesos lesionat. També hi va haver minuts per als més joves de la casa, tant del filial com Manzano i Mamudu, com del juvenil com Adrià Port i Martí Puigbert.

Agraïm especialment la generositat del FC Barcelona i del trio arbitral de la Federació Catalana de Futbol amb Pol Arenas al capdavant, que va dirigir el matx de manera gratuïta. També agraïm el suport de Càritas i la resposta dels espectadors amb una aportació de més de 3.500€. Un gest d’orgull olotí!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Arnau, Ot Serrano, Castells, Ayala, Eloi (c), Forgas, Callís, Gonzalo, Manel, Bigas i Terma. També van jugar Aimar, Èric Vilanova, Adrià Port, Manzano i Martí Puigbert.

FC Barcelona Atlètic: Rafús, Rosanas, Casadó, Zalaya, Diounkou, Ghailan, Akhomach, Aranda, Estanis, Vega i Emre Demir. També van jugar Kochen, Barberá, Nuñez, Fabio, Txus Alba, Luismi Cruz, Unai, Pelayo, Gerard, Álex Valle i Sergi Domínguez.

Gols: 1-0, Forgas, (57′), 1-1, Barberá (87′)

Àrbitre: Pol Arenas Mora. Va amonestar amb TG a Castells, Èric Callís, Forgas i Ayala (UEO) i a Luismi Cruz, Zalaya, Aranda i Barberá (FCB).

Incidències: partit solidari a favor de Càritas Garrotxa amb la presència d’uns 600 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot.

Leave a Reply