PRÈVIA J16: Obrir el camí

La Unió Esportiva Olot comença el 2023 amb la visita al camp del CF Badalona Futur i la voluntat d’aconseguir una victòria que esdevingui un punt d’inflexió a la classificació. Jonathan Risueño, que té la baixa del sancionat Gonzalo Pereira, es mostra satisfet amb la millora futbolística dels seus homes, que enllacen tres empats consecutius. Al davant, un conjunt escapulat en bon moment amb nou punts de dotze possibles i els ex-Olot Barnils i Peque a les seves files.  

Any nou, vida nova? Aquest és el desig de la UE Olot, que a la carta als Reis hi ha posat tres punts a curt termini i aconseguir la permanència a llarg termini. Tenim clar l’objectiu i tenim clara la idea de com fer-ho, ara es tracta de posar-ho en pràctica i no defallir davant dels obstacles que vagin apareixent. De propòsits per al 2023 en tenim uns quants; mantenir la ratxa sense perdre (3), deixar la porteria a zero i augmentar la capacitat ofensiva, sobretot aprofitant els llançaments de penal quan es presenten. També evitar més lesions greus, com l’última de Ferran Brugué, que diu adéu a la temporada per una ruptura dels lligaments del genoll. També són baixa Carles Mas i Albert Blázquez, a més del sancionat Gonzalo Pereira.

El rival d’aquest diumenge és el CF Badalona Futur, club de nova creació producte de la fusió, aquest passat estiu, del CF Badalona i la Unió Esportiva Costa Brava (l’antic Llagostera). Dirigit per Oriol Alsina, els badalonins compten amb una plantilla de molt nivell amb noms contrastats com Édgar Hernández (màxim golejador amb quatre dianes), Fran Carbià, Isaac Becerra, Xavi Molina, a més dels ex-Olot Roger Barnils i Peque Polo, autor de dos gols. També s’han reforçat en el mercat d’hivern amb el migcampista Sergio Cortés, procedent de l’UCAM Murcia. Un Badalona que es troba en zona més còmoda (9è amb 19 punts, tres per sobre del descens directe) després de guanyar tres dels últims quatre partits (3-2 amb el Formentera, 1-2 a Manresa i 1-2 a Lleida). Com a local, en un estadi de gespa artificial i grans dimensions, ha guanyat tres partits, n’ha empatat un i n’ha perdut tres.

El partit, corresponent a la jornada 16 del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF, es disputarà aquest diumenge a les 12.00h a l’Estadi Municipal de Badalona i en directe per Ràdio Olot. Recordeu que a la tarda (15.30h) a l’Estadi Municipal d’Olot hi ha la presentació dels equips de la Fundació UE Olot i partit de llliga del Sènior Femení contra el CF Esplais. Us hi esperem per animar a les noies olotines, líders indiscutibles del seu grup!

BAIXES: Gonzalo (sancionat), Blázquez, Carles Mas i Ferran (lesió)

La prèvia de Risueño

“Hem de seguir insistint en el que estem fent, millorar el que no estem fent tan bé. Comptant el partit del Barça B portem quatre partits seguits sense perdre. Estem molt a prop de poder tenir èxit”.

“Noto que l’equip cada vegada està millor, aquestes dues setmanes ens han servit per treballar més coses”

“S’ha de guanyar cada setmana, és una lliga molt igualada i competitiva. Qualsevol es deixa punts en qualsevol lloc”.

“El CF Badalona Futur ha guanyat tres dels últims quatre partits i han sortit de les posicions més crítiques. Les dinàmiques són molt importants, és una lliga molt difícil de pronosticar”.

“És un equip que té molt bons jugadors, tenen arribada i un ordre defensiu important”.

“És un estadi molt gran i que es pot jugar molt bé a futbol. Intentarem seguir amb el mateix model de joc amb els matisos de cada rival amb el que ens enfrontem”.

“Molt content per Marc Castells, ha entrenat molt bé aquests dies i és un efectiu més per a la causa. En molts contextos ens dóna una agressivitat esportiva que ens donen unes característiques diferents”.

“Demano als Reis salut per a tothom, que la gent sigui feliç i a nivell professional que l’Olot pugui sortir del descens i que ens salvem aquesta temporada”.

Precedents

Hem rescatat fins a 26 visites de la Unió Esportiva Olot al camp del CF Badalona amb un balanç de 6 victòries, 5 empats i 15 derrotes. L’última visita va ser la temporada 2020-21 a Segona B amb derrota per la mínima (1-0).

 

Leave a Reply