Superats (CF Badalona Futur 2-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot veu tallada la sèrie de tres empats consecutius amb derrota a Badalona en el primer partit de l’any nou. Els locals han sortit més endollats i s’han avançat amb dianes de Fran Carbia i l’ex-Olot Peke Polo a la primera meitat. Millora però insuficient a la represa amb una clara ocasió de Xumetra per entrar dins del partit. Toca aixecar-se i intentar sumar els tres punts contra el Prat a casa. 

Qüestió de dinàmiques. El CF Badalona Futur havia sumat deu dels últims dotze punts possibles i avui ha ratificat el seu bon estat de forma davant d’un Olot que no ha tingut el seu millor dia. Ben aviat, Fran Carbia ha encetat el marcador amb una rematada de cap a plaer dins l’àrea (6′). Abans de la mitja hora, Peke Polo ha aprofitat un servei de banda de murri d’Édgar Hernández per batre Batalla i marcar el segon (29′). L’Olot ha tingut més pilota però li ha costat arribar amb perill a l’àrea de Becerra; una paret entre Manel i Callís i un cop de cap d’Ernest Forgas han estat algunes de les aproximacions.

Risueño ha sacsejat l’onze a la represa amb l’entrada de Coris, Ot Serrano i Marc Castells, que tornava en competició oficial més de tres mesos després. També ha entrat Josep Cerdà, que ha aportat desequilibri en l’1×1 amb jugades perilloses per banda esquerra. Mentrestant, els d’Oriol Alsina contemporitzaven amb el resultat i esperaven la seva opció a la contra amb Peke i Guiu com a homes destacats. En els últims minuts, bona passada d’Urri per Xumetra, que queda sol davant de Becerra i aquest li endevina les intencions amb una gran aturada. Aquesta ha estat l’oportunitat d’or per entrar de ple en el partit, però aquest cop la sort no ens ha acompanyat.

Tallem la ratxa de tres jornades puntuant i comencem l’any 2023 amb un resultat negatiu que ens complica la situació. Queda un partit per acabar la primera volta i l’hem de guanyar com sigui. Serà diumenge a les 16.30h a l’Estadi contra el Prat. Fem autocrítica, agafem responsabilitat i ens mirem als ulls per tirar-ho endavant. Som-hi Olot!

FITXA TÈCNICA

CF Badalona Futur: Isaac, Dani Hernández, Barnils, Segura, Guiu, Carbia (Toni Larrosa, 75′), Edgar Hernández (Mateo, 86′), Peke, Facu, Torras (Sergio Cortés, 58′) i Xavi Molina.

UE OLOT: Batalla, Aimar, Ayala (Josep Cerdà, 56′), Eloi Amagat (Ot Serrano, 45′), Forgas, Èric Vilanova (Castells, 45′), Callís, Urri, Manel Busquets (Xumetra, 73′), Bigas i Terma (Coris, 45′).

Gols: 1-0, Fran Carbia (6′), 2-0, Peke (29′).

Àrbitre: Federico Javier Saiz Villares. Ha amonestat a Segura i Peke (BDN) i a Callís, Ot Serrano, Castells (UEO).

Incidències: partit corresponent a la jornada 16 del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF amb la presència d’uns 400 espectadors a l’Estadi Municipal de Badalona.

Leave a Reply