Lluís Aspar (CF La Nucía) torna a l’Olot per reforçar la defensa

El central de Molló es converteix en el primer fitxatge d’hivern de la Unió Esportiva Olot. Aspar, de 22 anys i format al planter del club, torna a casa després del seu pas pel filial del Sevilla i pel CF La Nucía de Primera RFEF. El jove ripollès ja s’entrenarà aquest dilluns amb els seus companys i podria debutar diumenge contra el Prat.

Lluís Aspar Mayà (25-02-2000) és un producte del planter de la UE Olot que va debutar amb el primer equip sent juvenil de segon any. Tenia 17 anys quan es va estrenar a Segona B a les ordres de Martín Posse i ja no va deixar la categoria en les següents tres temporades amb Raúl Garrido, compartint línia defensiva amb Alan Baró, Carles Mas o Arnau Comas. A l’hivern del 2021 va firmar pel Sevilla Atlético, on va disputar 27 partits en dos cursos, el primer a Segona B i el segon a la nova Primer RFEF. L’any següent va fitxar pel conjunt alacantí de La Nucía, on va tenir alguna lesió i poca continuïtat (2 partits).

Un futbolista molt jove i amb marge de millora que coneix la casa i la filosofia del club. Aspar arriba per completar un eix defensiu minvat per les absències importants de Carles Mas i Albert Blázquez. Bona sortida de pilota, intensitat, col·locació i contundència són algunes característiques del futbolista mollonenc, que ha guanyat experiència en les seves etapes fora del club.

Benvingut de nou, Lluís! Molta sort!

Declaracions de Lluís Aspar

“L’Olot és el club que m’ha vist créixer i és on vull estar. Ja he provat l’experiència de sortir fora i m’ha servit per adonar-me que enlloc com a casa. Vinc amb una il·lusió terrible per posar el meu granet de sorra i ajudar a aconseguir la salvació”.

Leave a Reply