Carlos López, més consistència al centre del camp

El castellonenc Carlos López es converteix en el segon reforç d’hivern després de Lluís Aspar. Migcampista defensiu de 27 anys amb una bona trajectòria a la categoria en clubs com Águilas, Depor B o CD Ebro. Avui ja s’ha entrenat amb els seus companys i diumenge podria debutar en el partit contra el Prat. 

Carlos José López Garcia (Onda, 20-07-1995) es va formar al planter del CD Castellón i és un futbolista amb molta experiència a Segona B. Ha disputat un centenar de partits en clubs com el CE L’Hospitalet, on precisament va coincidir amb Jonathan Risueño, el Deportivo Fabril (2017-2019), UCAM Murcia (2019-20), CD Ebro (2020-21) i Águilas FC (2021-22), on va compartir vestidor amb Gonzalo Pereira. Després d’una lesió important al genoll, aquesta última temporada s’ha estat recuperant i ha participat a les sessions AFE per buscar equip.

Pel que fa al seu perfil tècnic, es tracta d’un migcampista d’un caire més defensiu del que hi ha a la plantilla i que es pot complementar amb Marc Castells. Pot ocupar diverses posicions a la zona de mitjos i que donarà consistència, equilibri i intensitat a l’equip. Molts anys d’experiència a la categoria per ajudar-nos a ser més forts i competitius en aquesta segona volta.

Benvingut al club, Carlos! Sort i èxits!

Declaracions de Carlos López

“Molt agraït al club, després d’un any parat és una oportunitat que m’ofereix l’Olot i tinc moltes ganes d’afrontar-ho”

“El vestidor m’ha rebut molt bé, són gent molt sana”

“Espero que puguem guanyar el partit d’aquest diumenge contra el Prat i complir l’objectiu de la salvació”

“Sóc un migcampista de més caire defensiva, més físic que amb pilota”. 

Leave a Reply