A mig camí (UE OLOT 1-1 AE Prat)

La Unió Esportiva Olot tanca la primera volta amb un empat insuficient a casa contra el Prat. El conjunt potablava s’ha avançat ben d’hora en una acció afortunada d’Elhadji a servei de cantonada. Bona resposta dels olotins a la represa amb més pressió a camp contrari i la diana d’Ernest Forgas, tercera del curs. Un punt que no ens deixa satisfets però que ens empeny a seguir lluitant per la salvació. Propera jornada, repetim a casa contra Espanyol B.

Superant obstacles. La temporada de la UE Olot no està sent ni molt menys un camí de roses. Cada partit cal fer front a les adversitats i sovint toca anar a remolc en el marcador, com ha set el cas del partit d’avui. I és que el Prat s’ha posat per davant en una jugada afortunada d’Elhadji, que ha rematat a la xarxa a servei de córner (8′). Una primera meitat en la qual els garrotxins han apostat per un joc més directe buscant l’alçada de Forgas i la profunditat de Bigas. També amb molta intensitat al centre del camp amb l’entrada de Marc Castells i Ot Serrano al costat d’Urri. I la gran novetat, l’aparició de Lluís Aspar a la línia defensiva en el retorn del mollonenc a l’Estadi. La millor opció de la primera ha estat per Èric Callís, que no s’ha atrevit amb el tir dins l’àrea petita quan estava en posició franca per marcar. També una genialitat d’Urri que ha deixat per Forgas i aquest no hi ha arribat per poc. I abans del descans, una altra de bona amb la volea d’Ot Serrano i l’oportuna intervenció del veterà Craviotto sota pals.

Calia sacsejar l’arbre per recollir-ne els fruits i Risueño ha donat entrada a Xumetra, Saïdou i més tard Josep Cerdà. El més incisiu, però, ha estat Marc Castells amb dues bones rematades de cap a servei de còrner. L’Olot volia, competia i creia en la possibilitat de sumar. I ha arribat el premi; obertura d’Urri, acció per banda de Bigas, que posa una centrada meravellosa i entra amb tot Forgas per anotar l’empat (64′). Tercer gol del curs per al punta barceloní, que també va veure porteria en l’amistós contra el Barça B. Però el punt no ens servia i ens hem llançat a buscar la victòria. Saïdou, amb un obús, i Xumetra, amb una falta enverinada que ha fet lluir Craviotto, han disposat de dues ocasions remarcables. A la contra el Prat també hauria pogut fer mal en una jugada en la qual Urri l’ha tret sota pals. Un final boig que no ha tingut amo i que ha deixat un repartiment de punts que satisfà més als visitants que no pas als locals.

Acabem la primera volta i és evident que no són els números que voldríem. Estem en descens, en penúltima posició i a vuit punts de la salvació directa (a set del play-out). Com també és cert que aquest equip té ànima, que sempre respon i que no es rendeix mai. Ens aferrem a aquest esperit per afrontar la segona volta amb una mínima esperança. Hi ha temps i és possible, aquí tothom segueix dempeus. Fem-ho tots junts!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Arnau, Ot Serrano, Castells (Josep Cerdà, 65′), Ayala, Forgas, Callís (Aimar, 82′), Gonzalo, Aspar (Xumetra, 56′), Urri, Manel (Saïdou, 53′) i Bigas (c).

AE Prat: Craviotto, Benítez, Valentín, Adri Díaz (Molina, 85′), Pau Salvans (Martí, 71′), Javi Martos (c), Elhadji (Aliou, 85′), Àlex Pla, Uri (Padilla, 76′), Coro i Mousa (Adri Rivas, 71′).

Gols: 0-1, Elhadji (8′), 1-1, Forgas (64′).

Àrbitre: Aleksandar Angelov Borisov. Ha amonestat amb TG a Uri Ayala i Ernest Forgas (UEO) i a Àlex Pla, Uri, Benítez, Coro i Elhadji i Pau Salvans (Prat).

Incidències: partit corresponent a la jornada 17 del campionat de lliga del grup tercer de Segona RFEF amb la presència de 722 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. En la prèvia s’ha fet un reconeixement al patrocinador del futbol femení Masoliver Group i els jugadors de l’Olot han sortit amb una samarreta d’ànims i suport a Ferran Brugué, lesionat de gravetat recentment.

Fotos: Pau González

Leave a Reply