Víctor Valverde (CF Pobla) arriba cedit fins a final de temporada

El figuerenc Víctor Valverde esdevé el tercer reforç de la Unió Esportiva Olot en aquest mercat d’hivern. L’extrem de la Pobla de Mafumet, filial del Nàstic de Tarragona amb el qual ja s’ha estrenat a Primera RFEF, donarà un plus de qualitat ofensiva i gol al conjunt de Jonathan Risueño. L’empordanès, de 21 anys, arriba en format de cessió fins a final de curs i ja podria debutar aquest diumenge contra el RCD Espanyol B.

Víctor Valverde da Silva (26-11-2001) es va formar al planter de la UE Figueres i va debutar a Tercera Divisió abans de firmar pel Girona FC, encara en etapa juvenil. La temporada 2021-21 va tornar com a cedit a Vilatenim (29 partits i 2 gols) i la següent va aterrar al CF Pobla de Mafumet, filial del Nàstic, amb el qual ha marcat vuit dianes. De fet, ell va ser l’autor de dos gols en la sonada victòria dels pobletans a l’Estadi Municipal d’Olot (0-4). L’empordanès va fer la pretemporada amb el primer equip del Nàstic (també va disputar un amistós a Olot aquest estiu) i va debutar a Primera RFEF amb els grana el 26 de gener del 2022 en un partit contra l’Andorra.

Es tracta d’un futbolista elèctric i desequilibrant que pot ocupar diverses posicions d’atac, principalment les dues bandes. Jugador de gran nivell tècnic amb olfacte de gol, bon xut amb les dues cames i capacitat d’associació que augmentarà el ventall ofensiu de Jonathan Risueño després de la baixa de Ferran Brugué, lesionat de llarga durada. Valverde, que demà ja s’entrenarà amb els nous companys, estarà llest per debutar aquest diumenge contra el RCD Espanyol B.

Benvingut al club, Víctor! Sort i èxits!

Leave a Reply